Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Anthony Ammirati έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τα… προσόντα του και αυτοτρολάρεται

Ο Anthony Ammirati έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τα… προσόντα του και αυτοτρολάρεται

Ο Anthony Ammirati ήταν ένας από τους αθλητές που έγινε viral για τα... προσόντα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες που του στέρησαν την πρόκριση και πλέον αυτοτρολάρεται με το περιστατικό.

Μέρες αφότου έγινε viral επειδή τα γεννητικά του όργανα του στέρησαν την πρόκριση στο άλμα επί κοντώ, ο Anthony Ammirati αστειεύεται μετά τον χαμό που έγινε στα social media.

Ο 21χρονος Γάλλος αθλητής Anthony Ammirati μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok ενώ απολάμβανε το γεύμα του στο Ολυμπιακό Χωριό. «Δημιουργείς περισσότερο buzz για τα… προσόντα σου παρά για τις επιδόσεις σου» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω πραγματικά αν πρέπει να το πάρω καλά ή όχι» συνέχισε, προσθέτοντας ένα emoji που δακρύζει από τα γέλια.


Οι θαυμαστές του δεν άργησαν να συμμετάσχουν στο αστείο. «Μια νίκη είναι μια νίκη» σημείωσε κάποιος, με άλλον να προσθέτει «είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ επίτευγμα». Ένας τρίτος χρήστης παρότρυνε τον οίκο Calvin Klein να του δώσει αμέσως μια διαφημιστική καμπάνια.

Ο Anthony Ammirati κέρδισε την παγκόσμια προσοχή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο άλμα επί κοντώ όταν τα γεννητικά του όργανα του στέρησαν την πρόκριση γιατί έριξαν τον πήχη.

Οι εικόνες από την προσπάθειά του στις 3 Αυγούστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δεν άργησαν να γίνουν viral, με πολλούς να εκφράζουν τη λύπη τους που τα γεννητικά του όργανα του κόστισαν ένα μετάλλιο και κατατάχθηκε τελικά στη 12η θέση.

Ο αθλητής αρχικά δεν έκανε καμία αναφορά στο viral βίντεο. «Είναι μεγάλη απογοήτευση. Οι συνθήκες ήταν καλές. Είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω έναν διαγωνισμό χωρίς άγχος. Καθώς ήμουν εντελώς outsider, είχα μόνο έναν στόχο: να παίξω με το κοινό. Ήμουν σχεδόν εκεί» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Anthony Ammirati.

Η αναπάντεχη πρόταση στον Anthony Ammirati

Σε άλλη του ανάρτηση, ο 21χρονος Γάλλος αθλητής ανέφερε πως ήταν απογοητευμένος από τα αποτελέσματα. Ενώ δεν κέρδισε κάποιο μετάλλιο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, η φήμη που απέκτησε τράβηξε την προσοχή της εταιρείας ψυχαγωγίας ενηλίκων CamSoda που του προσέφερε 250.000 δολάρια για μια έκπομπή 60 λεπτών.

Ο αντιπρόεδρος της CamSoda έκανε την προσφορά στον Anthony Ammirati να επιδείξει τα… προσόντα έναντι αδράς αμοιβής.

«Αν και δεν πήρατε το χρυσό μετάλλιο, μπορείτε ακόμα να κατακτήσετε το χρυσό από τους θαυμαστές σας μέσω του CamSoda -αυτό πρέπει να μετρήσει για κάτι, σωστά;-» ανέφερε στην προσφορά του.

«Επιπλέον δεν θα χρειάζεται να φοράτε αυτά τα περιοριστικά σορτς, οπότε μη διστάσετε να τα αφήσετε όλα έξω και να δείξετε στον κόσμο γιατί θα πρέπει να έχετε τον δικό σας Ολυμπιακό αγώνα την επόμενη φορά».

Sports in

Live streaming: Ισραήλ – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Παίδων κόντρα στο Ισραήλ για την πρεμιέρα του Eurobasket U16, από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024