Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λουάνα Αλόνσο: Έφτασε τους 1 εκατ. followers στο Instagram η αθλήτρια που απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό

Λουάνα Αλόνσο: Έφτασε τους 1 εκατ. followers στο Instagram η αθλήτρια που απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό

Η Παραγουανή κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο μπορεί να μην κέρδισε κάποιο μετάλλιο αλλά έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Προτού καν ξεκινήσουν οι φετινοί Ολυμπιακοί στο Παρίσι ήταν ήδη ένα πρόσωπο που είχε καταφέρει να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας της έντονης δραστηριότητάς της στα social media. Ωστόσο, μετά τα τελευταία γεγονότα και την «κόντρα» της με την Επιτροπή της Παραγουάης. η Λουάνα Αλόνσο έχει καταφέρει να γίνει σούπερ σταρ των Αγώνων. Και όχι για τις αθλητικές της επιδόσεις.

Η 20χρνη αθλήτρια της κολύμβησης μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να φτάσει τους 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και το γιόρτασε με μια ανάρτηση στη γνωστή πλατφόρμα. «Ένα εκατομμύριο ακόλουθοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω, μπορεί να έγινε με έναν τρόπο που δεν ήθελα αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με στηρίζετε» έγραψε.

Η ανάρτηση της Λουάνα Αλόνσο για τους 1 εκατ. followers στο Instagram,.

Και, όπως όλα δείχνουν, τόσο τα μίντια όσο και ο κόσμος θα συνεχίσουν να ασχολούνται μαζί της, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και την Ολυμπιακή Επιτροπή της Παραγουάης. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Λουάνα Αλόνσο απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό για ανάρμοστη συμπεριφορά. Τα ρεπορτάζ λένε ότι η Επιτροπή της χώρας της ενοχλήθηκε από τις βόλτες της στο Παρίσι, τις επισκέψεις της σε μαγαζιά και εστιατόρια, αλλά και τη μη στήριξη των συναθλητών της μετά τον αποκλεισμό της από τα προκριματικά στα 100μ. πεταλούδας.

Η ίδια απάντησε σε όλα αυτά, γράφοντας στα social media: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα». Και μάλιστα συνεχίζει τις βολτες της στο Παρίσι, ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες της από την Πόλη του Φωτός.

Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έγιναν γνωστές. Όμως, αυτό ίσως να είναι και κάτι που δεν απασχολεί την Αλόνσο. Άλλωστε η ίδια, μετά τον αποκλεισμό της, ανακοίνωσε και την απόσυρσή της από την κολύμβηση, έστω κι αν είναι μόλις 20 χρονών.

Sports in

Live streaming: Ισραήλ – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Παίδων κόντρα στο Ισραήλ για την πρεμιέρα του Eurobasket U16, από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024