Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που δεν ικανοποιούνται με τίποτα

Τα ζώδια που δεν ικανοποιούνται με τίποτα

Όσα κι αν έχουν, πάντα θα θέλουν περισσότερα σε αυτή τη ζωή.

Κάποια άτομα μπορούν να είναι ευτυχισμένα με το τίποτα ενώ κάποια άλλα τείνουν να έχουν το ανικανοποίητο. Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τους αστρολόγους, γιατί επηρεάζονται έντονα από κάποια ζωδιακά χαρακτηριστικά.

Αν είστε Ταύρος για παράδειγμα, αρκεί να έχετε μπροστά σας ένα καλό και προσεγμένο πιάτο για να μην ξαναγκρινιάξετε ποτέ και να είστε ευγνώμων για το υπόλοιπο της ημέρας (ίσως και της επόμενης). Αν από την άλλη είστε Τοξότης, τότε πάντα κάτι νιώθετε πως είναι ελλιπές στη ζωή σας. Ακόμη κι αν τα έχετε όλα, πάντα κάτι θα σας λείπει. Θα βρίσκετε λόγους να παραπονιέστε και να ζητάτε όσα δεν έχετε.

Αν έχετε ήδη αρχίσει να ταυτίζεστε, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω ζώδια που δεν ικανοποιούνται ποτέ από όσα τους προσφέρει η ζωή:

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο που δεν μπορεί να βρει ποτέ και πουθενά την ευτυχία. Δεν συμβιβάζεται, αγαπάει τα ρίσκα και θέλει πάντα να στοχεύει όλο και πιο ψηλά με αποτέλεσμα να νιώθει έντονη την αίσθηση του ανικανοποίητου. Λατρεύει τις προκλήσεις και όσο κι αν κάτι είναι δύσκολο να το κατορθώσει, θα το κυνηγάει με μανία. Στη συνέχεια, θα ξεκινάει από την αρχή το κυνήγι του επόμενου στόχου αλλά ποτέ δεν θα ευχαριστιέται την εκάστοτε νίκη και επιτυχία.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο δεν θα μπορέσει ποτέ να νιώσει ικανοποίηση. Βαριέται πολύ εύκολα, θέλει διαρκώς να επικοινωνεί και να γνωρίζει νέα άτομα. Πάντα ψάχνει νέες προκλήσεις και περιπέτειες ενώ αν δεν πάρει αυτό που θέλει, θα κάνει σαν μικρό παιδί.

Παρθένος

Φημίζεται για την τελειομανία του και ποτέ δεν θα βάλει όρια στους στόχους που θέτει. Θέλει να πετυχαίνει πάντα και όποτε δεν το καταφέρνει, νιώθει μεγάλη απογοήτευση. Ακόμη κι όταν όλα είναι καλά στη ζωή του (και σε κουτάκια φυσικά), θα βρει λόγους και αιτίες να μην είναι καλά μέσα του. Και αυτό βγαίνει πάντα προς τα έξω, και τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο.

Τοξότης

Ένας Τοξότης λατρεύει την ανεξαρτησία του, τις περιπέτειες, τα ταξίδια. Διψάει για ζωή και ποτέ δεν του φτάνουν όσα έχει. Δεν ικανοποιείται με τίποτα με λίγα λόγια και επιθυμεί να έλκει πάντα τα καλύτερα στη ζωή του. Όποτε δεν το καταφέρνει, νιώθει μεγάλη απογοήτευση. Και πάλι από την αρχή!

πηγή: grace.gr

Sports in

Με μπλούζες Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα, Γκουντούρα και Χριστινάκη ο ΜακΚίσικ (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δημοσίευσε φωτογραφίες με μπλούζες όπου υπάρχουν ισάριθμες μορφές αθλητών και προπονητών που τον έχουν σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024