Τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τους διοργανωτές των παράνομων πάρτι σε βίλες της Μυκόνου, παρά την πρόσφατη έφοδο των «Ράμπο» της εφορίας σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Μουσική στο φουλ, διάθεση ανεβασμένη, διάσημοι dj’s, φωτορρυθμικά και ηχεία δίπλα στις πισίνες και ξεφάντωμα μέχρι τις 7 της επόμενης ημέρας. Μαζί με το άφθονο αλκοόλ «ρέει» άφθονο και το «μαύρο χρήμα».

Τα παράνομα πάρτι μέχρι πρωίας στο νησί των ανέμων καλά κρατούν…

Εικόνες από τα ξέφρενα ξεφαντώματα

Το MEGA παρουσιάζει αποκλειστικά βίντεο όχι από ένα ούτε από δύο, αλλά από τρία παράνομα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι πληρώνουν αδρά στους διοργανωτές εισιτήρια εισόδου και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα ξεπερνούν ακόμη και τα 1200 ευρώ χωρίς φυσικά να κόβεται ούτε ένα παραστατικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια πρόσκληση μπορεί να κοστίζει από 200 ευρώ και να φτάνει έως και 1.500 ευρώ

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την έφοδο των «Ράμπο» της ΑΑΔΕ σε πάρτι σε βίλα στο Πυργί, όπου τα παράνομα έσοδα από ποτά και εισιτήρια ξεπέρασαν τις 50.000 ευρώ.

«Υπάρχει ένα σπίτι διώροφο, τριώροφο στη Φτελιά εδώ το οποίο πριν από λίγες ημέρες έπαιζε μέχρι το πρωί μουσική και ακουγόταν πάρα πολύ δυνατά. Δεν υπήρχε αστυνόμευση στη Μύκονο, χρόνια. Αν υπήρχε αστυνόμευση από μιας αρχής με νοικοκυρεμένα πράγματα δε θα γινόταν αυτό εδώ. Άρα κάποιοι οικονομάνε», αναφέρει μαρτυρία στο MEGA.

Όργιο φοροδιαφυγής στα παράνομα πάρτι στις βίλες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια πρόσκληση μπορεί να κοστίζει από 200 ευρώ και να φτάνει έως και 1.500 ευρώ, ανάλογα με το είδος του πάρτι, τη βίλα που έχει κλειστεί και κυρίως το καλλιτεχνικό «μέγεθος» του DJ ενώ επιπλέον ποσά δίνονται για άλλες «διευκολύνσεις», όπως ακριβές φιάλες και πολλές φορές απαγορευμένες ουσίες.

Στις βίλες που είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους υψηλούς πελάτες έχουν τοποθετηθεί φωτορρυθμικά, υπάρχουν παντού σερβιτόροι και άνθρωποι της ασφάλειας που ελέγχουν τα πάντα ή είναι «εισπράκτορες» ενώ υπάρχουν ακόμα και παρκαδόροι.

«Από τη στιγμή που γίνονται κάποια πάρτι που θα έχουν ποτά ναρκωτικά δε θα έχει και πορτιέρηδες που θα αστυνομεύουν;», λέει μαρτυρία στο MEGA.

Η ένταση μεταξύ καταστηματαρχών και διοργανωτών παράνομων και πριβέ πάρτι κλιμακώνεται καθώς οι πρώτοι υποστηρίζουν ότι οι εκδηλώσεις αυτές πλήττουν τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού, ενώ οι δεύτεροι συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους να παρακάμπτουν τις Αρχές, για να αποκομίζουν τεράστια κέρδη.