Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση πως άντρας στη Σπάρτη βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 9χρονη κόρη του τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η φρικιαστική αποκάλυψη έγινε κατόπιν καταγγελίας της ίδιας της μητέρας του παιδιού, αφού βρήκε τη δύναμη και της εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωνε στα χέρια του πατέρα της.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (9/8) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Παράλληλα, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό, καθώς και 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό,κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.