Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τσίμπημα αράχνης: Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 48χρονου – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τσίμπημα αράχνης: Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 48χρονου – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Tι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 48χρονου στην Ηλεία που δέχτηκε τσίμπημα αράχνης

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου του 48χρονου στην Ηλεία, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Πύργου, αφού είχε δεχτεί τσίμπημα αράχνης.

Η απάντηση σε δοθεί από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένονται σε τουλάχιστον 20 ημέρες. Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες, από το πόρισμα της νεκροψίας νεκροτομής συνοψίζουν ότι o θάνατος του προήλθε από έναν τύπο γάγγραινας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Μόλις οι ιατροδικαστές πάρουν τα χέρια τους τα αποτελέσματα της έρευνας θα εξακριβωθεί το εάν ο θάνατος πρόκειται όντως από τσίμπημα αράχνης ή από άλλα αίτια.

Ο άνδρας κατέληξε την Πέμπτη με τους γιατρούς να εικάζουν ότι δέχθηκε τσίμπημα από καφέ αράχνη, για την οποία δεν υπάρχει αντίδοτο στην Ελλάδα.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο άτυχος άνδρας ένιωσε έναν ερεθισμό ψηλά στον μηρό ύστερα από βόλτα σε παραλία, σταδιακά οι ενοχλήσεις γίνονταν πιο έντονες και την Τρίτη το πρωί πήγε σε ορθοπεδικό, ο οποίος διαπίστωσε φλεγμονή και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Τι έδειξαν τα δείγματα

«Από επικοινωνία με τα κέντρα δηλητηριάσεων και άλλους επιστήμονες σε άλλα νοσοκομεία πήγε το μυαλό τους σε τσίμπημα. Λαμβάνοντας υπόψιν την κλινική εικόνα λοιπόν και την εξέλιξη του κατέληξαν ότι μάλλον δεν είναι φίδι, είναι κάποια αράχνη. Δεν υπάρχει εργαστηριακό δείγμα που να είδαν δηλητήριο ή κάτι άλλο ακόμα», ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου, Σπύρος Πολίτης προσθέτοντας ότι ο άτυχος άνδρας ήρθε στο νοσοκομείο μεσημεριανές ώρες, του χορηγήθηκαν κάποια αναλγητικά για τη φλεγμονή αγωγή κι έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Επέμενε να φύγει ο άνθρωπος για να συνεχίσει τις διακοπές του, αλλά οι γιατροί είχαν ανησυχήσει πλέον και του έκαναν εισαγωγή. Τα ξημερώματα της Τετάρτης η κατάσταση μέσα σε μία δύο ώρες άλλαξε τελείως ραγδαία. Τρομερή εικόνα μέσα σε δύο ώρες και το πρωί πια είχε αρχίσει να καταρρέει ο ασθενής, διασωληνώθηκε και μπήκε στη ΜΕΘ», πρόσθεσε.

Sports in

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Κουρουγκλίεφ (pics+vid)

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024