Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το σουβλάκι μου: Το Bloom Brothers Canteen είναι μια καντίνα μέσα στο νερό

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το σουβλάκι μου: Το Bloom Brothers Canteen είναι μια καντίνα μέσα στο νερό

Με χαβανέζικο στυλ και δροσερούς χυμούς, το Bloom Brothers Canteen στην Αμοργό είναι το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο στην Ελλάδα.

Είναι το εθνικό μας fast food. Για χρόνια το απόλυτο φαγητό της αλάνας, της παρέας, της γειτονιάς, που κατάφερε να σπάσει τα ελληνικά σύνορα, να γίνει gourmet σε επιτυχημένα εστιατόρια και να κερδίσει… παράσημα – όπως αυτό του Taste Atlas που το κατέταξε ως το 2ο καλύτερο σάντουιτς ανάμεσα σε 100 διαφορετικά είδη από όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι καινοτομίες γύρω από το σουβλάκι δεν θα σταματήσουν ποτέ. Πάντα κάποιος θα σκέφτεται κάτι καινούργιο για να πρωτοτυπήσει και να κάνει τη διαφορά. Και καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το Bloom Brothers Canteen. Ή αλλιώς, το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο, με το μαγαζί να… επιπλέει σε μια παραλία στην Αμοργό.

Το Bloom Brothers Canteen ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2018, ωστόσο φέτος φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω του στον διαδικτυακό κόσμο, καθώς συχνά πυκνά γίνεται viral στα social media. Δύο αδέρφια, ο Νίκος και η Κατερίνα, πριν από μερικά χρόνια έψαχναν να κάνουν τη διαφορά στο νησί των Κυκλάδων και κάπως έτσι γεννήθηκε το Bloom Brothers Canteen.

Μάλιστα, όπως είχε πει ο Νίκος σε μια τηλεοπτική εκπομπή «θιέλαμε να ανοίξουμε μια καντίνα στη στεριά, αλλά δυσκολευτήκαμε αρκετά με τις άδειες, οπότε το ανοίξαμε μέσα στη θάλασσα». Τόσο απλά και νόμιμα, καθώς το μαγαζί διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες.

Το πλωτό σουβλατζίδικο που βρίσκεται στην παραλία Αιγιάλη και θυμίζει beach bar που έχει βγει μέσα από κάποια summer mood ταινία του Χόλιγουντ, μπορεί να μην έχει τραπεζάκια, αλλά διαθέτει «θέσεις» στην προβλήτα με ατελείωτη θέα στη θάλασσα και άφθονο χαβανέζικο DNA.

Το πιο εντυπωσιακό: στο Tripadvisor μετράει 5 αστεράκια σε 23 κριτικές, με τις περισσότερες από αυτές να αγγίζουν τα όρια του θριάμβου. «Ότι πιο νόστιμο έχω φάει», «το καλύτερο σουβλάκι στην Αμοργό», «άψογο» είναι μερικές από τις κριτικές που βρίσκει κανείς στη γνωστή πλατφόρμα.

* Κεντρική φωτογραφία: Tripadvisor

Sports in

Live streaming: Τουρκία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024