Τα ψάθινα καπέλα αποτελούν ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ του καλοκαιριού. Στην πόλη ή στην παραλία, θα σας προστατεύσουν από τον ήλιο, αλλά θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολό σας. Πολλές από εσάς λατρεύετε τα ψάθινα καπέλα αλλά ψάχνετε ακόμα τον τρόπο να τα συνδυάσετε ή αμφιβάλλετε για το αν σας πηγαίνουν.

Φορέστε τα στις διακοπές, συνδυάζοντάς τα με ένα sundress στην πρωινή σας βόλτα, με ένα pyjama style look ή ακόμα και ένα shorts μαζί με ένα απλό T-shirt. Για να δείχνετε εντυπωσιακές και chic, επιλέξτε ένα καπέλο oversized ψάθινο και ολοκληρώστε το outfit, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και ένα παρεό δεμένο στη μέση παρέα με την ψάθινη τσάντα σας στην πισίνα, ενώ στην παραλία, ένα κιμονό διάφανο που θα φαίνεται από μεσα το μπικίνι, σαγιονάρες  και γυαλιά ηλίου αρκούν για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στην πόλη, θα τραβήξετε τα βλέμματα με ένα καπέλο με μικρότερο γείσο που θα συνδυαστεί άψογα με όλα τα city σύνολά σας.

Για να σας φύγουν οι αμφιβολίες σχετικά με το αν σας πηγαίνουν τα ψάθινα καπέλα, όσες έχετε στρογγυλό πρόσωπο αποφύγετε τα υπερβολικά ψηλά καπέλα, γιατί τονίζουν περισσότερο τα μάγουλα και επιλέξτε εκείνα που αποτελούνται από ασύμμετρα κοψίματα και σχέδια, διότι δημιουργούν περισσότερες γωνίες. Αν ανήκετε στη κατηγορία των οβάλ προσώπων και στα πρόσωπα καρδιά, ίσως και να είστε οι πιο τυχερές, αφού ταιριάζουν τα περισσότερα λόγω των σωστών ισορροπιών του προσώπου.

Στα τετράγωνα πρόσωπα εφαρμόζουν ωραία τα καπέλα που έχουν καμπύλες, ισορροπώντας έτσι τις γωνίες του προσώπου. Τέλος, όσες έχετε μακρόστενο πρόσωπο, αποφύγετε εκείνα που είναι στενά στο πάνω μέρος και επιλέξτε αυτά που κρύβουν το κούτελο.

Κεντρική Φωτογραφία: Zara

πηγή: grace.gr