Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μανικιούρ: Hibiscus nails, η τροπική τάση στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγετε διακοπές

Μανικιούρ: Hibiscus nails, η τροπική τάση στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγετε διακοπές

Τα εξωτικά λουλούδια θα γίνουν οι πρωταγωνιστές στα άκρα σας!

Πλέον, τα 3D nails αποτελούν τεράστια τάση με ολοένα και περισσότερες nail artists να ξετυλίγουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και να τα δοκιμάζουν είτε στα δικά τους νύχια είτε στα νύχια των κοριτσιών που θέλουν ένα διασκεδαστικό, μαξιμαλιστικό και άκρως καλοκαιρινό μανικιούρ. Τελευταία βλέπουμε στις ροές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ένα νέο nail trend, που ήρθε για να σας χαρίσει ένα άκρως τροπικό mani λίγο πριν αποχαιρετίσετε το καλοκαίρι. Ο λόγος για τα “hibiscus nails” που θα σας μεταφέρουν στο αγαπημένο σας εξωτικό νησί!

Τι είναι τα “hibiscus nails”

Όπως ξεκάθαρα δηλώνει το όνομά τους, τα “hibiscus nails” είναι τα νύχια που φέρουν πάνω τους ιβίσκους αλλά και άλλα άνθη, όπως ορχιδέες. Ωστόσο, οι ιβίσκοι και τα υπόλοιπα λουλούδια δε ζωγραφίζονται πάνω στα νύχια με πινέλο, όπως συμβαίνει με τα άλλα φλοράλ σχέδια – πρόκειται για 3D designs που γίνονται με gel ή αυτοκόλλητα τα οποία τοποθετούνται πάνω στα νύχια για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο εφέ. Οι nail artists λένε πως είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια για το 2024, και εμείς θα προσθέσουμε πως είναι μια εξαιρετική ιδέα για να δοκιμάσετε τώρα ή και μετά τις διακοπές, σαν αντίδοτο στην έλευση του φθινοπώρου.

Πώς δημιουργούνται

Εάν θέλετε να υιοθετήσετε κι εσείς τα “hibiscus nails”, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως πρόκειται για ένα nail design που δεν μπορείτε να πετύχετε μόνες σας στο σπίτι, αλλά χρειάζεται να απευθυνθείτε σε κάποια ειδικό. Επίσης, καλό είναι να πάτε στο ραντεβού σας με φωτογραφίες μανικιούρ που σας αρέσουν, για να κατευθύνετε τη μανικιουρίστ. Έπειτα, εκείνη θα σχηματίσει με gel πάνω στα νύχια σας τον ιβίσκο ή όποιο άλλο τροπικό λουλούδι θέλετε. Αφού ψηθεί και σταθεροποιηθεί το άνθος, με ένα ειδικό πινέλο θα ζωγραφίσει το λουλούδι δίνοντάς του την όψη που θέλετε να έχει.

Φυσικά, εάν θέλετε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, δε χρειάζεται να προσθέσετε ιβίσκους ή άλλα λουλούδια σε όλα τα νύχια σας.  Μπορείτε να αρκεστείτε σε ένα ή δύο νύχια, και τα υπόλοιπα να βαφτούν σε παρόμοιες αποχρώσεις με αυτές των ιβίσκων ή των άλλων ανθών που επιλέξατε, για ένα ομοιόμορφο και άκρως καλοκαιρινό μανικιούρ.

Πηγή: Vita

Sports in

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Κουρουγκλίεφ (pics+vid)

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024