«Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν», σχολιάζουν πηγές της ΝΔ για όσα ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιώντας για τις υποκλοπές και θέματα όπως το ΕΣΥ και η ακρίβεια.

Όπως αναφέρουν πηγές της Πειραιώς, «αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά», και σημειώνουν χαρακτηριστικά πως «ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα».

«Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον Μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην ‘προσγείωση’ στην πραγματικότητα», τονίζουν σκωπτικά.

Τι είπε ο Κασσσελάκης για την πισίνα

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέντευξή του, αφού κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να πει αν είναι εκβιαζόμενος, μετά τις αποκαλύψεις για την απόπειρα παγίδευσης του υπουργού Υγείας, μέσω Predator, 11 φορές, αναφέρθηκε και στο θέμα της πισίνας, για την οποία τον κατηγορεί η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «διαστρέβλωση» από την εφημερίδα, αφού όπως είπε, «έχει βάθος 1,20μ. και κατασκευάστηκε σε πρώην δεξαμενή», ενώ σχολίασε πως «λέει πολλά» ότι χρησιμοποιήθηκε «παράνομο υλικό».

«Πιστεύει κανείς ότι ο 36χρονος Στέφανος Κασσελάκης είναι η αιτία των δεινών της χώρας;», διερωτήθηκε, αφήνοντας αιχμές για προσπάθειες «αποπροσανατολισμού» της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση.