Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ κάνει διακοπές και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς

ΣΥΡΙΖΑ: Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ κάνει διακοπές και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις «πηγές» της ΝΔ, που σχολίασαν τη συνέντευξη Κασσελάκη, επιμένοντας στο θέμα της πισίνας και στη Μύκονο - Εν τω μεταξύ, ο Κασσελάκης επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το «Έλενα»

«Προφανώς σύσσωμο το Γραφείο Τύπου της ΝΔ βρίσκεται σε διακοπές, και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «έτσι εξηγούνται όσα σχολιάζουν ‘πηγές’ της ΝΔ σε μια αποτυχημένη, όσο και άθλια, προσπάθεια να αντικρούσουν την πολιτική κριτική του προέδρου ου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως τη διατύπωσε στη συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα».

Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «λαϊκισμό του χειρίστου είδους, έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων, χαρακτηρισμούς χωρίς όριο», που «αντιπροσωπεύουν τελικά τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα την ΝΔ».

«Δεν απαντούν για το ΕΣΥ, τις υποκλοπές και τα αδιέξοδα των πολιτών»

Οι «πηγές» της, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «δεν απαντούν ουσιαστικά σε τίποτα πια. Δεν απαντούν για τα προβλήματα στην υγεία, που η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί, φτάνοντας να αφήσει μέσα στο καλοκαίρι χωρίς πόσιμο νερό το ‘Έλενα‘. Δεν απαντούν για τις υποκλοπές, που η κυβέρνηση βρίσκεται ακάλυπτη από παντού, ενώ ενέπλεξαν και τη Δικαιοσύνη στο γκριζόμαυρο θολό τοπίο τους. Δεν απαντούν για τα καθημερινά αδιέξοδα χιλιάδων πολιτών, τα οποία οφείλονται στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης».

«Και ο καθένας καταλαβαίνει πια την ανάγκη του σαθρού αφηγήματος της ‘πισίνας’, που χρησιμοποιείται ως ασπίδα απέναντι στη λαϊκή αγανάκτηση και σε κάθε κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση», προσθέτει.

«Αυτά ούτε σε κράτος – μπανανία»

Παράλληλα, διερωτάται «από πότε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκτελεί και τα καθήκοντα της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και ‘εκδίδει’ πόρισμα πριν καν διενεργηθεί αυτοψία;», σημειώνοντας πως «σε μια κανονική δημοκρατία, για να χαρακτηριστεί μια κατασκευή νόμιμη ή παράνομη, προηγείται έλεγχος και απόφαση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες».

«Αντιθέτως στη ‘δημοκρατία’ της ΝΔ προηγείται το ‘πόρισμα’ του Πρώτου Θέματος, ακολουθεί η ‘απόφαση’ της κυβέρνησης και ίσως κάποια στιγμή επιληφθούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτά ούτε σε κράτος – μπανανία!», τονίζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ​.

Sports in

Live streaming: Ισραήλ – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Παίδων κόντρα στο Ισραήλ για την πρεμιέρα του Eurobasket U16, από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024