Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Ντάνι Όλμο.

Μέσω ανάρτησής τους στα social media οι Καταλανοί έκαναν γνωστό πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του Euro 2024 από τη «Φούρια Ρόχα», επιστρέφει στους «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί τα βρήκαν με τη Λειψία στα 60 εκατομμύρια ευρώ και υπέγραψαν εξαετές συμβόλαιο με τον Όλμο.

Στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Χάνσι Φλικ να αποκτά ένα πολυεργαλείο για όλες τις δουλειές, ενώ ενδέχεται να δοθούν επιπλέον επτά εκατομμύρια ως μπόνους.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

Σαουδική Αραβία «καλεί» Ραφίνια

Ένα ακριβό περιουσιαστικό στοιχείο των Καταλανών αποτελεί ο Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει… ζήτηση στην αγορά. Πληροφορίες της «Mundo Deportivo» κάνουν λόγο ότι ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση 65 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο διεθνή άσο, ποσό που θεωρούν χαμηλό οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι δεν καίγονται να τον πουλήσουν.

Παρ’ όλα αυτά μια νέα μεγαλύτερη πρόταση θα έβαζε σε σκέψεις τους Καταλανούς, που θέλουν να έχουν έσοδα στα ταμεία τους αφού γίνεται η προσπάθεια για την απόκτηση των Γουίλιαμς και Όλμο. Το τελευταίο διάστημα η Αλ Χιλάλ φέρεται να εξετάζει ζεστά τον Ραφίνια, ενώ η Mirror έκανε λόγο πως και η Άρσεναλ παρακολουθεί την περίπτωσή του και είναι διατεθειμένη να δώσει 50 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.