Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο σπίτι τους»: Το επικό βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

«Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο σπίτι τους»: Το επικό βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

Mια μοναδική βραδιά έζησαν χθες το βράδυ οι φίλοι του Ολυμπιακού, αφού τα ευρωπαϊκά τρόπαια των ερυθρόλευκων επέστρεψαν «σπίτι» τους, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν χθες το βράδυ (8/8) οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Γεώργος Καραϊσκάκης», αφού είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησαν οι ερυθρόλευκοι τη σεζόν 2023-2024, αυτό του UEFA Europa Conference League κι εκείνο του UEFA Youth League.

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης των Πειραιωτών με τη Νότινγχαμ Φόρεστ, οι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενοι από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους δύο προπονητές να κρατούν τις δύο κούπες και να γνωρίζουν την αποθέωση από το κοινό του φαληρικού γηπέδου.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απευθυνόμενος προς τους φίλους των ερυθρόλευκων, τόνισε ότι οι ευρωκούπες επέστρεψαν «σπίτι» τους, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν.

«Φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν, στο Ναό μας, στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Από σήμερα ξεκινάμε για νέες περιπέτειες, με νέα όνειρα και με νέες προσδοκίες. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια και πάμε για ακόμη μεγαλύτερα τρόπαια. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, στους ποδοσφαιριστές μας και στους Νέους μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερα στη Βραζιλία, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Να είστε όλοι καλά», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Με μπλούζες Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα, Γκουντούρα και Χριστινάκη ο ΜακΚίσικ (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δημοσίευσε φωτογραφίες με μπλούζες όπου υπάρχουν ισάριθμες μορφές αθλητών και προπονητών που τον έχουν σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024