Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βέλντε: «Είμαστε καλή ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» (vids)

Βέλντε: «Είμαστε καλή ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» (vids)

Ο Βέλντε έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν.

Ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε μια γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης, με την αγγλική ομάδα να παίρνει τη νίκη με 4-3. Εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα για ακόμα μία φορά ήταν ο Κρίστοφερ Βέλντε για τους Πειραιώτες.

Ο Νορβηγός εξτρέμ έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στα φιλικά προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων μετρώντας δύο γκολ.

Ο 26χρονος επιθετικός συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο «ερυθρόλευκο» κοινό στο φιλικό με την Τερνάνα βάζοντας και γκολ μόλις έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Κόντρα στη Ρόμα έπαιξε σε όλο το ματς με τοπ απόδοση, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-1 ενώ είχε και δοκάρι στην επανάληψη με ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας και κεφαλιά που έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της Ρόμα να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση για να την στείλει στο δοκάρι και μην επιτρέψει στον Νορβηγό να χριστεί και πάλι σκόρερ.

Και στην πρώτη του εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν απογοήτευσε. Μπήκε ξανά σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και περίπου 20 λεπτά μετά βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού νωρίτερα είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι, πριν σκοράρει στην επαναφορά ο Ζέλσον Μαρτίνς το δικό του δεύτερο γκολ στο ματς.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Νορβηγός έκανε την κίνηση από αριστερά, ταλαιπώρησε τον Ελάνγκα και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Σελες γράφοντας το τελικό 3-4 απέναντι στη Νότιγχαμ.

Μετά το ματς με τη Νότιγχαμ και μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Πολύς κόσμος ήρθε να δει την τελετή της άφιξης των τροπαίων εδώ στο γήπεδο μας. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη βραδιά, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είδαμε και πολλά γκολ. Ήταν ένα διασκεδαστικό βράδυ.

Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και είδαμε πως ανταπεξήλθαμε πολύ καλά. Σε όλα τα ματς, κόντρα στη Ρόμα και σε άλλους δυνατούς αντιπάλους είδαμε πως είμαστε μέσα στα παιχνίδια.

Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στον Ολυμπιακό είπα πως έχουμε πολύ καλό σύνολο, με πολύ καλή ομάδα και προπονητή. Το επιτελείο είναι επίσης καταπληκτικό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», ανέφερε ο Βέλντε.

Sports in

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Κουρουγκλίεφ (pics+vid)

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024