Η ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Kim Ye-ji —η οποία τράβηξε τα βλέμματα επάνω της λόγω της cool εμφάνισής της κατά τη διάρκεια των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων— κατέρρευσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/8).

Σύμφωνα με το Reuters, η νοτιοκορεάτισσα αθλήτρια που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, μιλούσε σε εκδήλωση στην πατρίδα της, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Αφού έσπευσαν να τη συνεφέρουν, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τοπικός αξιωματούχος δήλωσε πως η 31χρονη αθλήτρια θα παραμείνει στο νοσοκομείο προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Πιθανολογείται πως η Kim κατέρρευσε λόγω της τεράστιας εξάντλησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η «χαμογελαστή δολοφόνος»

Η Κιμ προτού ανέβει στη δεύτερη θέση του ολυμπιακού βάθρου είχε γίνει no1 trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω των φουτουριστικών γυαλιών της αλλά και της χαλαρής – σίγουρης στάσης του σώματός της.

Στην πατρίδα της μάλιστα της έβγαλαν το παρατσούκλι «χαμογελαστή δολοφόνος».

Την Τετάρτη, η Kim ευχαρίστησε τον επικεφαλής τον Έλον Μασκ που την έκανε διάσημη, αφού είπε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ότι «θα έπρεπε να παίξει σε μια ταινία δράσης. Δεν απαιτείται υποκριτική!»