Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία συγχαίρει τον Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ για το χάλκινο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία συγχαίρει τον Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ για το χάλκινο

Το όγδοο μετάλλιο έφερε ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ στην Ελλάδα και ο πολιτικός κόσμος κάνει λόγο για σπουδαία κατάκτηση, συγχαίροντας τον Ολυμπιονίκη

Συγχαρητήρια μηνύματα στέλνει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ελευθέρα πάλη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Μια ακόμη σπουδαία νίκη για την πατρίδα μας που μας δίνει μεγάλη χαρά», τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη, στην κατηγορία των 86 κιλών. Άλλη μια σημαντική διάκριση για τη χώρα μας!», σημειώνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη!», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της ελευθέρας πάλης. Μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας, καθώς πρόκειται για το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην πάλη μετά απο 20 χρόνια!», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ που μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη στα 86 κιλά», τονίζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, «είναι το 8ο μετάλλιο για τη χώρα μας, ενώ η ελληνική πάλη παίρνει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 20 χρόνια. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες».

Sports in

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Κουρουγκλίεφ (pics+vid)

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024