Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ οι αθλητές θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Ελ. Βενιζέλος» αμέσως μετά την άφιξη της πτήσης τους από το Παρίσι

Τη Δευτέρα (12/8), μια μέρα μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα η εθνική μας ομάδα στίβου που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παρίσι.

Η ομάδα του στίβου πραγματοποίησε εξαιρετικές παρουσίες, έχοντας εξασφαλίσει ένα χρυσό μετάλλιο στο μήκος με τον Μίλτο Τεντόγλου και ένα χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ με τον Εμμανουήλ Καραλή.

Όπως έγινε γνωστό, ο στίβος πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 κι έπειτα με δύο μετάλλια και επτά συμμετοχές σε τελικούς.

Μάλιστα, μένει ακόμα μια ελληνική παρουσία σε τελικό στίβου, αυτή της Ελίνας Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού (Σάββατο 10/8).

Πότε επιστρέφουν οι αθλητές στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ οι αθλητές που έρχονται τη Δευτέρα είναι οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Σταματία Σκαρβέλη, Αριάδνη Αδαμοπούλου, Ελίνα Τζένγκο οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χάρης Καραλής, Μιτς Κρίερ, Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ελισσάβετ Αναστασάκη και φυσικά η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα που βρίσκεται στο Παρίσι από την πρώτη αγωνιστική ημέρα του στίβου και στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Μάλιστα, ο ΣΕΓΑΣ αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Ελ. Βενιζέλος» αμέσως μετά την άφιξη της πτήσης τους από το Παρίσι που αναμένεται να προσγειωθεί στις 17:10.

Sports in

Με μπλούζες Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα, Γκουντούρα και Χριστινάκη ο ΜακΚίσικ (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δημοσίευσε φωτογραφίες με μπλούζες όπου υπάρχουν ισάριθμες μορφές αθλητών και προπονητών που τον έχουν σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024