Οι ΗΠΑ πανηγύρισαν τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά απέναντι στη Σερβία, στο καλύτερο ματς των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ένας ημιτελικός που έμοιαζε με τον τελικό της διοργάνωσης και που παρακολούθησε όλη η υφήλιος, με τη Σερβία να είναι αγκαλιά με τη νίκη και να κάνει γενικά ένα καταπληκτικό παιχνίδι, όμως να υποκύπτει τελικά στην τελευταία περίοδο από τη μυθική παράσταση του Στεφ Κάρι και του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σε ένα ασύλληπτο ματς λοιπόν στο Παρίσι, μπορεί να έκλεψε την παράσταση ο Καρμέλο Άντονι που έδινε οδηγίες στην παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς παρακολουθώντας σχεδόν όλον τον ημιτελικό όρθιος στις court seats, ή ο Τράβις Σκοτ, ο πασίγνωστος ράπερ, όμως αν μη τι άλλο η εικόνα που έμεινε είναι αυτή των Σάσα Βεζένκοφ με Εργκίν Αταμάν, που ήταν μαζί μία σειρά πιο πίσω.

Ο σταρ του Ολυμπιακού, που επέστρεψε σπίτι του μετά από έναν χρόνο στο NBA, απόλαυσε την αναμέτρηση της Team USA με τη Σερβία στο πλευρό του προπονητή του Παναθηναϊκού, σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

Δείτε τη φωτογραφία