Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του μετά τον αποκλεισμό – «Δεν είναι πολύ ευφυής»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του μετά τον αποκλεισμό – «Δεν είναι πολύ ευφυής»

«Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε νέο ξέσπασμα κατά του πατέρα και προπονήτη του προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να ηττήθηκε από το νούμερο 576 στην παγκόσμια κατάταξη, τον Κέι Νισικόρι, με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και να αποχαιρέτησε πρόωρα το «1000άρι» τουρνουά του Μόντρεαλ, ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό μελανό σημείο της χθεσινής του εμφάνισης (8/8).

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι κάμερες τον τσάκωσαν να μιλά πολύ άσχημα στον Απόστολο Τσιτσιπά και να φτάνει στο σημείο να τον διώχνει από το γήπεδο.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Μετά την αναμέτρηση «εξαπέλυσε» νέα φραστική επίθεση εναντίον του και δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος μαζί του.

«Ένιωσα ότι η μπάλα μου ήταν νεκρή. Δεν ήταν αρκετά βαριά όταν πίεζα με το forehand. Τις τελευταίες 4-5 μέρες παραπονιέμαι γι’ αυτόν το λόγο στον προπονητή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για μένα ένας αγώνας ATP Masters 1000 είναι σημαντικός. Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή. Ο προπονητής δεν ειναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου».

Δείτε το βίντεο

«Αν δεν φύγεις από το στάδιο δεν παίζω»

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ κι ενώ έχανε 4-1 από τον Ιάπωνα αντίπαλό του φανερά εκνευρισμένος ο Έλληνας τενίστας γύρισε προς το μέρος του πατέρα του και προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει.

«Γ@@σου! Θα γ@@@θεις! Να πας να γ@@@θεις!», φώναζε προς το μέρος του και στη συνέχεια του είπε: «Να φύγεις από το στάδιο τώρα! Αν δεν φύγεις από το στάδιο δεν παίζω! Βγες έξω από το στάδιο αυτή τη στιγμή!».

Τελικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς έφυγε από τις κερκίδες λίγο πριν το τέλος του πρώτου σετ στο οποίο ο Στέφανος έχασε με 6-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος τενίστας τα βάζει με τους γονείς του καθώς στο παρελθόν έχει μαλώσει εν ώρα αγώνα και με τη μητέρα του αλλά και με τον πατέρα του.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι στα παιχνίδια μας»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τα συμπεράσματά του από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024