Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το ένα πράγμα που πρέπει να συμβεί στη σχέση σας μέσα σε 3 μήνες, αλλιώς δεν θα λειτουργήσει

Αυτό είναι το ένα πράγμα που πρέπει να συμβεί στη σχέση σας μέσα σε 3 μήνες, αλλιώς δεν θα λειτουργήσει

Ειδικός στον έρωτα πιστεύει πως αυτή η μία φράση μπορεί να καθορίσει αν χάνετε ή όχι τον χρόνο σας με τον νέο/α σύντροφό σας

Οι πρώτοι μήνες μιας σχέσης μπορεί να αποδειχτούν αρκετά δύσκολοι και ορισμένα σημάδια μπορούν να αποκαλύψουν αν χάνετε τον χρόνο σας με το νέο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας.

Ενώ είναι εύκολο να προσδιορίσετε τα πράγματα που σας αρέσουν σε μια νέα περιπέτεια, οι κόκκινες σημαίες και τα προβλήματα μπορεί να είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν στην αρχή.

Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι δεν σπαταλάτε τον χρόνο σας με κάποιον που δεν έχει βλέψεις για εσάς, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να αναζητάτε.

Το «σ’ αγαπώ»

Ένα από αυτά τα πράγματα που θα πρέπει να προσέχετε, σύμφωνα με έναν ειδικό σε θέματα γνωριμιών, φαίνεται αρκετά προφανές, αλλά μπορεί να περάσει απαρατήρητο αν δεν το σκέφτεστε.

Σύμφωνα με τον Jack Maddox, έναν εμπειρογνώμονα γνωριμιών από την Αυστραλία, αν είστε γυναίκα που βγαίνει με έναν άνδρα, θα πρέπει να προσέχετε πόσο καιρό χρειάζεται για να σας πει απευθείας «σ’ αγαπώ».

Αν ο σύντροφός σας δεν σας πει ξεκάθαρα «σ’ αγαπώ» μέχρι τις δώδεκα εβδομάδες, τότε δεν είναι ο ιδανικός σας σύντροφος και έχετε χάσει τον χρόνο σας, εξήγησε ο Maddox.

Ο Maddox συνεχίζει να σημειώνει ότι αυτές οι δύο λέξεις είναι το κλειδί σε μια σχέση και οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες θα συμφωνούσαν. Ενώ κανείς δεν θέλει να πει «σ’ αγαπώ» πολύ νωρίς, το να αργεί κανείς να το πει θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι ένας άντρας διστάζει να επενδύσει σε μια μακροχρόνια σχέση.

Είναι πολύ νωρίς

Η θεωρία αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, συνάντησε ανάμεικτες αντιδράσεις, με ορισμένους να λένε ότι τρεις μήνες μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς «σ’ αγαπώ» στο σύντροφό του.

Άλλοι πάλι βάσει προσωπικής εμπειρίας συμφώνησαν μαζί του, δηλώνοντας ότι ένα τέτοιο συναίσθημα για να αναπτυχθεί δεν θα έπρεπε να παίρνει περισσότερο από τρεις μήνες.

«Όταν είστε έτοιμες, κυρίες μου, κάντε αυτές τις δύσκολες ερωτήσεις και μάθετε τι θέλετε, μην συμβιβάζεστε… Πιστέψτε με, θα το ξέρετε σε λιγότερο από 12 εβδομάδες», έγραψε ένας.

Ένας άλλος είπε: «Δεν θα έπρεπε να χρειάζεστε τόσο καιρό για να νιώσετε ερωτικά συναισθήματα, εκτός εάν είστε πολύ κατεστραμμένη. Εάν είναι έτσι τότε σταματήστε να βγαίνετε ραντεβού και δουλέψτε πάνω στον εαυτό σας».

Sports in

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κορέα και ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα που δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024