Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Αντέλ το παραδέχτηκε στους θαυμαστές της – Παντρεύεται τον Rich Paul

Η Αντέλ το παραδέχτηκε στους θαυμαστές της – Παντρεύεται τον Rich Paul

Η Αντέλ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Rich Paul. Η στιγμή που το κάνει κατά τη διάρκεια live εμφάνισής της στο Μόναχο.

Μετά από μήνες εικασιών και δημοσιευμάτων, η Αντέλ παραδέχτηκε τελικά τον αρραβώνα της με τον Rich Paul κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο Μόναχο το βράδυ της Παρασκευής.

Η 36χρονη τραγουδίστρια είπε στους θαυμαστές της ότι παντρεύεται, δείχνοντάς τους μάλιστα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της στο κοινό στην υπαίθρια αρένα των 80.000 θέσεων.

Η Αντέλ και ο 42χρονος ιδρυτής του Klutch Sports Group, που έχουν σχέση από το 2021, αρραβωνιάστηκαν κρυφά τον περασμένο μήνα, αφού της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της, στο Τότεναμ, στο βόρειο Λονδίνο.

Διαβάζοντας μια ταμπέλα στο κοινό που έγραφε «θα με παντρευτείς;», η Αντέλ απάντησε «δεν μπορώ να σε παντρευτώ γιατί ήδη παντρεύομαι».

Η λαμπερή τραγουδίστρια έκανε την πρώτη από τις δέκα εμφανίσεις της στο Μόναχο, με 75.000 θαυμαστές της να δίνουν το παρών στο ειδικά κατασκευασμένο γήπεδο.

Η συμβολική πρόταση γάμου στην Αντέλ

Ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο που η Αντέλ υπαινίχθηκε τον αρραβώνα της με τον Rich Paul, καθώς ξεκινούσε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της.

Η τρατουδίστρια έκανε ένα σχόλιο για την προσωπική της ζωή, λέγοντας στο πλήθος «τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή; Τίποτα γιατί προετοιμαζόμουν για αυτό».

Παρά τις φήμες των τελευταίων μηνών πως η τραγουδίστρια και ο Rich Paul είχαν ήδη παντρευτεί, το ζευγάρι μόλις αρραβωνιάστηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο Rich Paul της έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Τότεναμ του Λονδίνου.

Η τοποθεσία δεν ήταν τυχαία, καθώς είναι η γενέτειρα της λαμπερής τραγουδίστριας, εν μέσω μάλιστα ισχυρισμών πως εκείνη θέλει να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπήρχαν φήμες πως το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι και πως η Αντέλ επιβεβαίωσε το γεγονός στην παράσταση του φίλου της Alan Carr στο Λος Άντζελες, με δύο μέλη του κοινού να επιβεβαιώνουν τα νέα στο Deuxmoi.

«Ήμουν στο κωμικού σόου του Alan Carr στο Λος Άντζελες το βράδυ και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Alan ρώτησε το κοινό αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε ‘το έκανα’».

Sports in

Βιλντόζα: «Υπέγραψα στον Ολυμπιακό γιατί στοχεύει στην κατάκτηση της Euroleague»

Ο Λούκα Βιλντόζα αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024