Το 2024 ήταν αναμφίβολα μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την αποκάλυψη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκαν με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίζεται πλέον σπάνια δημόσια εν μέσω της συνεχιζόμενης θεραπείας της για τον καρκίνο, καθώς η κατάστασή της απαιτεί αρκετή προσοχή.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει εμφανιστεί δημόσια δύο φορές, στο Trooping the Colour και τον τελικό του Wimbledon, μετά τη σοκαριστική της αποκάλυψη πως πάσχει από καρκίνο.

Και ενώ συνεχίζει να δίνει τη γενναία μάχη της, νέες αποκαλύψεις από τη Μέγκαν Μαρκλ ενδέχεται να προκαλέσουν ξανά πονοκέφαλο στην Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στο CBS News για να ανακοινώσουν τη νέα τους πρωτοβουλία, το Δίκτυο Γονέων.

Στόχος του οργανισμού είναι να περιορίσει τον αντίκτυπο του διαδικτυακού εκφοβισμού και να παρέχει υποστήριξη σε γονείς των οποίων τα παιδιά έβαλαν τέλος στη ζωή τους μετά από διαδικτυακό εκφοβισμό.

Ξανά στο στόχαστρο η Κέιτ Μίντλετον;

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι έχει «ξύσει την επιφάνεια» των εμπειριών της με τον εκφοβισμό και τον αυτοκτονικό ιδεασμό, εν μέσω συνεχιζόμενων εικασιών και φημών για τη θεραπεία της πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να εκφράσει τον πόνο της ως μορφή θεραπείας και για να βοηθήσει τους άλλους. «Όταν έχεις περάσει από οποιοδήποτε επίπεδο πόνου ή τραύματος, πιστεύω ότι μέρος του θεραπευτικού μας ταξιδιού -σίγουρα μέρος του δικού μου- είναι να μπορούμε να είμαστε πραγματικά ανοιχτοί για αυτό.

Δεν έχω ξύσει παρά μόνο πραγματικά την επιφάνεια της εμπειρίας μου, αλλά πιστεύω ότι ποτέ δεν θα ήθελα κάποιος άλλος να αισθανθεί έτσι και ποτέ δεν θα ήθελα κάποιος άλλος να κάνει τέτοιου είδους σχέδια, και ποτέ δεν θα ήθελα να μη γίνει πιστευτός κάποιος άλλος.

Αν το να εκφράσω αυτό που ξεπέρασα θα σώσει κάποιον ή θα ενθαρρύνει κάποιον στη ζωή του να ελέγξει ειλικρινά κάποιον και να μην υποθέσει ότι επειδή η εμφάνισή του είναι καλή ότι όλα είναι εντάξει, τότε αξίζει τον κόπο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά και τις νέες της δηλώσεις, οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες ανησυχούν ότι οι μελλοντικές αποκαλύψεις από τη Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να προκαλέσουν ξανά τριγμούς στο παλάτι.

Θα μπορούσε να εμπλέξει περαιτέρω την Κέιτ Μίντλετον, την οποία στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει «ψυχρή και αφιλόξενη» που την έκανε να κλάψει πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα αποκαλύψει στη συνέχεια η Μέγκαν Μαρκλ και πώς θα απαντήσει από την πλευρά της η Κέιτ Μίντλετον.