Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να στρέψει τον κόσμο εναντίον του μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε στον πατέρα του στον πρόσφατο αγώνα του στο Μόντρεαλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβρισε δημόσια τον πατέρα και πλέον πρώην προπονητή του και του είπε εντελώς άκομψα να φύγει από το γήπεδο σε αγώνα του στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Η συμπεριφορά του προκάλεσε πολλά αρνητικά σχολία, με την Αθηναΐδα Νέγκα να ξεσπά κατά του νεαρού τενίστα για τα όσα διαδραματίστηκαν σε πρώτο πλάνο.

Η Αθηναΐς Νέγκα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Σε ανάρτησή της στο Χ (Twitter), η δημοσιογράφος έγραψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά, όμως ο χαρακτήρας του δεν τον βοηθάει.

«Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά και τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του. Ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κι ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα», έγραψε αρχικά.

«Φυσικά και ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε… πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά», έγραψε χαρακτηριστικά σε δεύτερη ανάρτησή της.