Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Deadpool & Wolverine»: Στην ταινία που όλοι ήθελαν να παίξουν, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έριξε «πόρτα»

«Deadpool & Wolverine»: Στην ταινία που όλοι ήθελαν να παίξουν, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έριξε «πόρτα»

Οι σεναριογράφοι της ταινίας «Deadpool & Wolverine» είχαν γράψει μια σκηνή αποκλειστικά για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. αλλά ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ τους έριξε... άκυρο.

Τι κι αν η ταινία «Deadpool & Wolverine» έχει κυκλοφορήσει μόλις δύο εβδομάδες στους κινηματογράφους; Ήδη σαρώνει στο box office, με τις εισπράξεις της να πλησιάζουν απειλητικά στο 1 δισ. δολάρια. Λογικό, θα πει κάποιος, αν έχει μέσα σε 128 λεπτά δράσης, δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπητούς superheroes της Marvel.

Ωστόσο, οι σεναριογράφοι του φιλμ, Ρετ Ρις και Πολ Βέρνικ, μάλλον ήθελαν να κάνουν το «Deadpool & Wolverine» ακόμα πιο εντυπωσιακό. Πώς; Μα φυσικά προσθέτωντας έναν ακόμα superhero στην πλοκή. Όπως αποκάλυψαν, είχαν γράψει μια σκηνή αποκλειστικά για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., με την ελπίδα να επιστρέψει για λίγα λεπτά ως Iron Man.

«Είχαμε γράψει μια σκηνή για να ξεκινάει με αυτήν η ταινία. Ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν εκείνος που την εμπνεύστηκε, οπότε του ζητήσαμε να το πει εκείνος στον Ρόμπερτ », είπε  ο Ρετ Ρις, ο οποίος αποκάλυψε ότι πίστευε ότι τελικά θα συμμετέχει στο πρότζεκτ, καθώς «κανείς δεν λέει όχι στον Ράιαν». Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. δεν είναι ένας συνηθισμένος ηθοποιός.

Ο 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ απέρριψε την πρόταση, καθώς είχε ήδη συμφωνήσει για τον ρόλο του Doctor Doom στο σύμπαν της Marvel.  «Ήταν το μόνο όχι που πήρε ποτέ ο Ράιαν Ρέινολντς» παραδέχτηκε ο Ρις και συμπλήρωσε: «Θέλαμε πολύ να τον έχουμε, αλλά καταλαβαίνουμε γιατί είπε όχι. Πώς θα επέστρεφε ως Doctor Doom αν ο ηθοποιός έπαιζε τον Τόνι Σταρκ;».

Sports in

Σφοδρά πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Nα αντιληφθεί ότι δεν υπόκειται στην προϊστάμενη αρχή που τον παρακολουθούσε

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται το άρθρο που το in.gr ζήτησε από τον δικηγόρο Ζαχαρία Κεσσέ και εξαπολύει μύδρους εναντίον του υπουργού Υγείας, Γεωργιάδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024