Το εκρηκτικό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, που με την παρουσία του αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό ανά την υφήλιο, φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον για τον Collins Obinna Chibueze – γνωστό σε όλους με το όνομα Shaboozey. Η 33χρονη, άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε στενές επαφές με διάσημες προσωπικότητες.

Οι δύο σταρ πυροδότησαν τις φήμες ενός έρωτα σε εξέλιξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η καλλονή βρέθηκε την Πέμπτη στο Z100 Summer Bash στη Νέα Υόρκη να λικνίζεται στο ρυθμό των τραγουδιών του 29χρονου κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Σαν αυτό να μην έφτανε, θαυμαστές των δυο τους εντόπισαν μετά τη συναυλία να κουβεντιάζουν στα παρασκήνια και απ’ ότι βλέπουμε η Έμιλι φαίνεται να διασκεδάζει αρκετά.

View this post on Instagram

A post shared by Z100NewYork (@z100newyork)

Αν αυτό δεν αρκεί σε κάποιους για να πειστούν για το νέο αυτό ειδύλλιο να τους ενημερώσουμε πως νωρίτερα την ίδια εβδομάδα το επιτυχημένο ζευγάρι εν τω γίγνεσθαι εντοπίστηκε να κρατιέται χέρι-χέρι σε νυχτερινό κέντρο του Μανχάταν, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Το ίδιο μέσο βέβαια μας πληροφορεί πως υπάρχουν αξιόπιστες πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια περιστασιακή κατάσταση, καθώς οι δυο τους ακόμη βγαίνουν και κάνουν παρέα μέχρι να ανακαλύψουν αν ταιριάζουν τελικά.

View this post on Instagram

A post shared by Z100NewYork (@z100newyork)

Το θέμα είναι, ίσως, ότι η Ραταϊκόφσκι μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ενώ ο διάσημος τραγουδιστής αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιεί σειρά συναυλιών στο πλαίσιο περιοδείας, καθώς το τραγούδι του «A Bar Song (Tipsy)» έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως κάνουν παρέα κυρίως όταν βρίσκεται κι αυτός στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Έχει, όσο να πεις, μια δυσκολία η απόσταση.