Η Τζέσικα Άλμπα βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Μύκονο προ ολίγων ημερών.

Μαζί της ήταν ο σύζυγός της Κες Γουόρεν και τα τρία τους παιδιά, η 16χρονη Honor Marie, η 13χρονη Haven και ο 7χρονος Hayes.

Η αγαπημένη ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσά αλλά και τα φαγητά της χώρας μας και μοιράστηκε στιγμές από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, φαίνεται μαζί με τους αγαπημένους της να κάνει βουτιές στη θάλασσα και να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία στις παραλίες του νησιού αλλά και σε σκάφος.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να τη δει να ποζάρει σε διάφορα σημεία του νησιού, μόνη της, αλλά και με την οικογένειά της.

«Τέλειες μέρες γεμάτες με τους ανθρώπους μου, αλμυρά μαλλιά, καλή ενέργεια, νόστιμα φαγητά και γλυκές αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Η Τζέσικα Άλμπα απολαμβάνει τον καυτό ελληνικό ήλιο

Ο φωτογραφικός φακός, ωστόσο, την εντόπισε πριν από κάποιες ημέρες να απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, η Τζέσικα Άλμπα φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ενώ σε άλλες στέκεται όρθια, μέσα στη θάλασσα.