Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μάργκοτ Ρόμπι: Μπήκε σε τρένο και κανείς δεν αναγνώρισε την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό του Χόλιγουντ

Μάργκοτ Ρόμπι: Μπήκε σε τρένο και κανείς δεν αναγνώρισε την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό του Χόλιγουντ

Κάνοντας μια εμφάνιση που δεν θύμιζε σε τίποτα σε αυτές που μας έχει συνηθίσει στο κόκκινο χαλί, η Μάργκοτ Ρόμπι πέρασε απαρατήρητη ταξιδεύοντας με τρένο στο Εδιμβούργο.

Από το 2013, που την έμαθε όλος ο πλανήτης μέσα από την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», δεν υπάρχει χρονιά που να έχει περάσει απαρατήρητη. Η Μάργκοτ Ρόμπι, εδώ και μια δεκαετία, τραβάει συνεχώς πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με τους ρόλους της (που της έχουν χαρίσει τρεις υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ) όσο και με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ενώ ταξίδευε προς το Εδιμβούργο, έγινε αυτό που δεν περίμενε κανείς: πέρασε απαρατήρητη. Η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2023, πήρε το τρένο μαζί με τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ και δεν την αναγνώρισε κανείς. Για την ακρίβεια, σχεδόν κανείς, καθώς έγινε αντιληπτή από έναν υπάλληλο του τρένου που την έβγαλε και φωτογραφία.

Η 34χρονη ηθοποιός, με μια εμφάνιση που δεν θύμιζε σε τίποτα σε αυτές που μας έχει συνηθίσει, κινήθηκε κάτω από τα… ραντάρ, φορώντας ένα baseball cap, έχοντας βγάλει τα παπούτσια της και τρώγοντας σάντουιτς. «Κανείς επιβάτης δεν κατάλαβε ότι ήταν η Μάργκοτ Ρόμπι» είπε ο υπάλληλος του τρένου και συμπλήρωσε: «Ακόμα και άβαφη ήταν εκθαμβωτική».

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες, η Μάργκοτ Ρόμπι και ο  Τομ Άκερλεϊ περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, η πανέμορφη ηθοποιός μιλώντας στους Sundays Times για τη σχέση τους, τόνισε: «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα.  Δεν εργαζόμαστε μεμονωμένα πάνω σε κάτι. Είμαστε μαζί και δεν έχουμε εναλλαγές. Πλέον, όλα έχουν γίνει ένα».

Sports in

Σφοδρά πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Nα αντιληφθεί ότι δεν υπόκειται στην προϊστάμενη αρχή που τον παρακολουθούσε

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται το άρθρο που το in.gr ζήτησε από τον δικηγόρο Ζαχαρία Κεσσέ και εξαπολύει μύδρους εναντίον του υπουργού Υγείας, Γεωργιάδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024