Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλυγουντ.

Άλλωστε, καθόλου τυχαία δεν είναι η επιλογή της ηθοποιού να ενσαρκώσει την απόλυτα όμορφη κούκλα των παιδικών μας χρόνων, την «Barbie».

Tο μέλλον προβλέπεται πολύ καλό για τη Ρόμπι, η οποία παραμένει εκθαμβωτικά όμορφη

Το λαμπερό χαμόγελό της, ο προσγειωμένος χαρακτήρας της αλλά και η άψογη αίσθηση του στυλ της έχουν κλέψει πολλές φορές τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Η αγαπημένη ηθοποιός πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 34 έτη και ανήμερα των γενεθλίων της η Μάργκοτ Ρόμπι πήρε μία γεύση για το πώς θα μοιάζει σε 30 χρόνια.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η ιστοσελίδα Daily Star αποφάσισε να «ταξιδέψει» την ηθοποιό στο μέλλον και συγκεκριμένα, να της δείξει πώς θα είναι η εμφάνισή της 30 χρόνια αργότερα, δηλαδή στα 64 της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το μέλλον προβλέπεται πολύ καλό για τη Ρόμπι, η οποία παραμένει εκθαμβωτικά όμορφη.

Δείτε πώς θα είναι η Μάργκοτ Ρόμπι μετά από 30 χρόνια

 

Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η Μάργκοτ Ρόμπι φέρεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η λαμπερή ηθοποιός και ο σύζυγός της Tom Ackerley φέρονται να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με τις φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλίτσας της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail, η Μάργκοτ Ρόμπι επιβιβάζεται προσεκτικά σε μια βάρκα στη ρομαντική λίμνη Κόμο στην Ιταλία.

Και ήταν αυτές οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στις φήμες για επικείμενη εγκυμοσύνη της.

Το People, λίγες ώρες αργότερα, επικαλέστηκε ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού που επιβεβαίωσαν τα ευχάριστα νέα.

Η Αυστραλή ηθοποιός και ο παραγωγός σύντροφός της γνωρίστηκαν το 2013 ενώ άρχισαν να εργάζονται για την ταινία «Suite Francaise» και άρχισαν να βγαίνουν έναν χρόνο αργότερα.

Η Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούσε στην ταινία, ενώ ο Tom Ackerley ήταν βοηθός σκηνοθέτη. Παρέμειναν φίλοι και ίδρυσαν μαζί την εταιρεία παραγωγής «LuckyChap» μαζί με την παιδική της φίλη Sophia Kerr και τον Josey McNamara που οδήγησε στην ταινία «I, Tonya, Birds of Prey» και φυσικά την «Barbie».