Ο πρίγκιπας Χάρι δυσκολεύεται να παραμείνει απασχολημένος, παλεύοντας με την πλήξη, και αυτή η συνθήκη φέρεται να προκαλεί τεράστιες εντάσεις στη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αναφέρει ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn στη Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν πολλά πράγματα να κάνουν καθημερινά και ο δούκας του Σάσεξ δυσκολεύεται με την πλήξη που δημιουργεί αυτή η κατάσταση.

«Δυσκολεύονται να περάσουν τις μέρες και τις εβδομάδες χωρίς να έχουν πολλά πράγματα να κάνουν. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ καθοδηγούμενη. Αλλά δύσκολα μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν είναι εμπορικός, καθώς είχε εκπαιδευτεί μόνο για να είναι royal. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνει σε καθημερινή βάση» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Τα λίγα πράγματα που έχει να κάνει ο δούκας του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας δυσκολεύουν τη ζωή τους.

«Αφού ο πρίγκιπας Χάρι βγάλει τον σκύλο για βόλτα και ίσως πάει για βόλτα, δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να στηρίζει τη Μέγκαν Μαρκλ» συμπληρώνει.

«Η Μέγκαν Μαρκλ από την άλλη πλευρά χρειάζεται κάποιον που έχει σοβαρή αποφασιστικότητα να πετύχει στον κόσμο. Αυτό έχει οδηγήσει σε τεράστιες εντάσεις» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι νοσταλγεί την παλιά του ζωή

Έχει αποκαλυφθεί πως ο πρίγκπιας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εργάζονται τώρα σε μεμονωμένα projects, με τον πρίγκιπα Χάρι να βοηθά στην παραγωγή μιας σειράς για το πόλο στο Netflix.

Η Μέγκαν Μαρκλ από την άλλη πλευρά κυκλοφόρησε το νέο της lifestyle brand, το οποίο θα συνδεθεί με ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ για τον κυρίαρχο του streaming.

O Tom Quinn, όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα μέσα στη χρονιά στη Mirror, υπογράμμιζε πως ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνεται νοσταλγία για τη ζωή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Καθώς περνά ο καιρός, ο πρίγκιπας Χάρι χάνει κάποιες πτυχές της παλιάς του ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναπόφευκτα, η περίοδος του μήνα του μέλιτος, όπου τα πάντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι καινούργια και συναρπαστικά, πλησιάζει στο τέλος της. Και ο πρίγκιπας Χάρι κοιτάζει πίσω στο παρλεθόν» υπογράμμιζε χαρακτηριστικά.

Ο βασιλικός συγγραφέας προσέθεσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να θέλει να βρει ένα μόνιμο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού εκδιώχθηκε από το Frogmore Cottage τον περασμένο χρόνο.

«Του λείπουν οι παλιοί του φίλοι, πολλοί από τους οποίους δεν τον έχουν επισκεφθεί καθώς δεν συμπαθούν τη Μέγκαν Μαρκλ» σημειώνει χαρακτηριστικά.