Η Ivana Knoll ή αλλιώς το «κορίτσι του Μουντιάλ», παρατσούκλι που κουβαλά από το 2022 και τα γήπεδα του Κατάρ όπου είχε προσελκύσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.

Η πρώην Μις Κροατία και νυν μοντέλο, dj της techno και influencer με τρία εκατομμύρια followers στο Instagram για ακόμα ένα καλοκαίρι επέλεξε την Μύκονο για τις διακοπές της.

Το Mykonos Live TV τη συνάντησε στο πολυτελές ξενοδοχείο Bianco A Nero. Η Ivana επισκέπτεται ανελλιπώς το νησί των Ανέμων τα τελευταία χρόνια, δηλώνοντας μαγεμένη.

«Νιώθω καταπληκτικά όταν βρίσκομαι στη Μύκονο. Είναι μοναδικό μέρος και συνδυάζει τα πάντα. Έχει μέρη για να διασκεδάσεις, μέρη για να ησυχάσεις και μέρη για ρομαντικούς» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η εκρηκτική Κροάτισσα είναι μια γυναίκα που κεντρίζει την προσοχή των αντρών. Στην ερώτηση αν την φλερτάρουν στον δρόμο και αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί απάντησε καταφατικά.

«Ναι, με φλερτάρουν και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα ή άσχημη συμπεριφορά. Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, με χαιρετούν και μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί γιατί δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα» σημείωσε.

Η 32χρονη Ivana Knoll μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. «Κατάγομαι από το Ζάγκρεμπ αλλά ζω στο Μαϊάμι. Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο ζω στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο χρόνο στο Μαϊάμι.

Αυτό με βοηθάει στην καριέρα μου ως dj. Ελπίζω να παίξω σύντομα μουσική και στην Μύκονο» συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε για τις τιμές στη Μύκονο σε σχέση με το Μαϊάμι ανέφερε πως «πάνω κάτω είναι οι ίδιες, αλλά τα ταξί εδώ είναι πολύ πιο ακριβά…».