Μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι που συγκλόνισε τον κόσμο, η Τέρι Χάτσερ μοιράστηκε για πρώτη φορά τα μηνύματα που έστελναν μεταξύ τους.

Σε νέα της συνέντευξη, η ηθοποιός των Desperate Housewives αποκάλυψε ότι ο Μάθιου Πέρι επικοινώνησε μαζί της αφού εκείνη έκανε γνωστό ότι την έβγαλαν από μια εφαρμογή γνωριμιών.

«Θα στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλο μερικές φορές μέσα στον χρόνο. Δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν αυτή την ιστορία, αλλά ήταν πιθανότατα έναν χρόνο πριν πεθάνει που με πέταξαν από την εφαρμογή γνωριμιών Hinge επειδή θεώρησαν ψεύτικο το προφίλ μου» σημείωσε στην Telegraph.

«Το είχα γράψει σε ένα tweet και μου έστειλε μήνυμα ο Μάθιου Πέρι. Μου είπε ‘με έβγαλαν από το Hinge και εμένα. Τι στο καλό κάνουμε και οι δύο στο Hinge;’ Σκέφτηκα ναι, τι κάνουμε εδώ;».

Η Τέρι Χάτσερ είχε αποκαλύψει ότι προσπάθησε να βρει σύντροφο στην εφαρμογή, αλλά θεώρησαν ψεύτικο το προφίλ της. Ζήτησε επιστροφή χρημάτων και της ζητήθηκε συγγνώμη, αλλά σταμάτησε να αναζητά σύντροφο σε μια εφαρμογή γνωριμιών.

Ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η Τέρι Χάτσερ αποκάλυψε ότι άρχισε να ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» μετά την απώλεια του Μάθιου Πέρι, με τον οποίο είχαν μοιραστεί την οθόνη στο Odd Couple το 2015.

«Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν απλά λαμπρός, μια κωμική ιδιοφυΐα. Έφυγε πολύ νωρίς και ήταν πάντα υπέροχο να δουλεύεις μαζί του. Είχαμε μια υποστηρικτική σχέση πίσω από τις σκηνές, οπότε ελπίζω να ήξερε πάντα ότι ήμουν εκεί για εκείνον».

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε στις 28 Οκτωβρίου στα 54 του χρόνια, ενώ η έρευνα για τον θάνατό του βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο αγαπημένος «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες. Η νεκροψία αποκάλυψε ότι πέθανε λόγω υπερβολικής δόσης κεταμίνης.

Μια αστυνομική πηγή δήλωσε τον Ιούνιο ότι πολλά άτομα ενδέχεται να κατηγορηθούν για τον θάνατό του.

Η έρευνα, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People, πλησιάζει στο τέλος της και η αστυνομία πιστεύει ότι θα έπρεπε να απαγγελθούν κατηγορίες σε πολλά άτομα. Το γραφείο του Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής θα λάβει την τελική απόφαση για το αν θα ασκηθούν κατηγορίες ή όχι.