Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ απαθανατίστηκε να δίνει ένα τρυφερό φιλί στη σύζύγο του Αμάλ Αλαμουντίν κατά τη διάρκεια του δείπνου τους στη Villa d’Este στο λίμνη Κόμο.

Το λαμπερό ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερές στιγμές ενώ βρίσκονταν στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Ιταλία. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει ένα σπίτι στο χωριό Laglio όπου κάνει συχνά διακοπές με τη δικηγόρο σύζυγό του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πέρασε επίσης πρόσφατα χρόνο στην Τοσκάνη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Noah Baumbach και της Emily Mortimer, Jay Kelly.

Στην ταινία του Netflix συμμετέχουν επίσης οι Adam Sandler, Laura Dern, Billy Crudup, Isla Fisher, Greta Gerwig και Patrick Wilson.

Αν και δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για την πλοκή, το Netflix περιέγραψε την ταινία ως μια «αστεία και συναισθηματική ταινία ενηλικίωσης για ενήλικες» και θα κυκλοφορήσει το 2025.

Η μετακόμιση στη νότια Γαλλία

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ γιόρτασε τα 63α γενέθλιά του με τον Άνταμ Σάντλερ στα γυρίσματα της ταινίας, ενώ οι θαυμαστές του του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Το αστέρι του Ocean’s Eleven έκανε μάλιστα χρήση των ιταλικών του, γράφοντας «sono vecchio» που μεταφράζεται «είμαι μεγάλος».

Αυτό το καλοκαίρι ο Τζορτζ Κλούνεϊ πρόκειται επίσης να γυρίσει μια δραματική σειρά θρίλερ για την Paramount+ στο Λονδίνο.

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμέλ φέρεται να μετακόμισαν στη νότια Γαλλία αφού η έπαυλή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο επλήγη από τις πλημμύρες.

Το λαμπερό ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2014, έχει αποκτήσει τα 7χρονα δίδυμα Alexander και Ella.