Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το πιο περίπλοκο και ακριβό διαζύγιο στην ιστορία

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το πιο περίπλοκο και ακριβό διαζύγιο στην ιστορία

Είναι εδώ και μήνες που οι φήμες έχουν φουντώσει για διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ. Όλοι εικάζουν ότι θα ανακοινωθεί επίσημα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Είναι εδώ και αρκετούς μήνες που τα δημοσιεύματα θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να οδηγούνται στο διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου.

Αυτό που αποτελεί κοινό μυστικό εδώ και μερικούς μήνες, ότι δηλαδή ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ θα ανακοινώσουν το διαζύγιό τους, είναι πολύ κοντά.

Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού που μίλησε στο Page Six, ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Το λαμπερό ζευγάρι, μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να σώσει τον γάμο του, οδεύει στο διαζύγιο, με τη Marca να αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης το τέλος του καλοκαιριού.

Ο στενός τους φίλος είπε ότι τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και ο Μπεν Άφλεκ παρασύρθηκαν το 2022 από τη νοσταλγία και τις αμφιβολίες που είχαν όταν διέλυσαν τον πρώτο τους αρραβώνα το 2004.

«Έπιασαν τη στιγμή. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήθελε αυτόν τον γάμο -τα νυφικά, τους φίλους- για δεκαετίες» σημείωσε χαρακτηριστικά στο Page Six.

«Έχουν γυρίσει σελίδα σε όλες τις ημιτελείς δουλειές από πριν από 20 χρόνια. Έχουν δει τα πράγματα μέχρι το τέλος και ξέρουν με βεβαιότητα τώρα ότι δεν ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κανένα άλλο αναπάντητο ερώτημα. Έχουν δει όλα όσα έπρεπε να δουν και τελείωσε».

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ για διαζύγιο ρεκόρ

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ θα είναι το πιο περίπλοκο και ακριβό στην ιστορία.

Καθώς είναι ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ χάρη στις επιτυχίες τους, το διαζύγιο είναι πιθανό να είναι δαπανηρό.

Ενώ η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους αναμένεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να απαλλαγούν από τα κοινά υπάρχοντά τους και να μοιραστούν τα έσοδα.

Για παράδειγμα έθεσαν προς πώληση την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας περίπου 68 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και διάφορα έργα τέχνης που αγόρασαν μαζί.

«Ο Μπεν Άφλεκ έχει ήδη βρει το νέο του σπίτι και η Τζένιφερ Λόπεζ πρόκειται να διαλέξει το δικό της. Είναι τελείως αποφασισμένο και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, διάθεση ή λόγος να υποχωρήσουν» υπογράμμισε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Επισήμανε μάλιστα πως η αποξένωση ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ είναι αισθητή και η απόφαση για διαζύγιο είναι σταθερή.

Sports in

«Είμαι γυναίκα όπως κάθε γυναίκα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιμάν Κελίφ μετά την κατάκτηση του χρυσού

Η Ιμάν Κελίφ από την Αλγερία, που βρέθηκε στο επίκεντρο διαμάχης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην πυγμαχία, στέλνει το δικό της μήνυμα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024