Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χάιντι Κλουμ: Κυκλοφορεί ελεύθερη και topless στην παραλία

Χάιντι Κλουμ: Κυκλοφορεί ελεύθερη και topless στην παραλία

Η επιχειρηματίας και μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ και δείχνει ότι παραμένει μια εκρηκτική γυναίκα παρά τα 51 χρόνια της.

Ήταν το 1998 όταν μπήκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue και έγινε η πρώτη Γερμανίδα που πετύχαινε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο κόσμος δεν έμαθε τότε την Χάιντι Κλουμ: απλά επιβεβαίωσε ότι ήταν ένα από τα top μοντέλα και μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 2,5 δεκαετίες, αλλά η 51χρονη επιχειρηματίας και μοντέλο, δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί. Πότε ως παρουσιάστρια του γερμανικού Next Top Μodel και του σόου Project Runway και πότε με τις αναρτήσεις της στα social media.

Όπως αυτή που έκανε πριν από λίγες ώρες, καθώς ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram που την δείχνει topless στην παραλία. Η Χάιντι Κλουμ κάνει διακοπές με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ σε κάποιο εξωτικό -και μυστικό για την ώρα- μέρος και δεν διστάζει να παίζει με τον φακό και τις αντρικές φαντασιώσεις.

Μάλιστα συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα «Ελεύθερη. Εσύ κι εγώ» – ξεκάθαρα μια αφιέρωση στον κιθαρίστα των Tokyo Hotel Τομ Κάουλιτζ.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Βέβαια, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση αυτό το βίντεο: όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της, έχει αδυναμία στον γυμνισμό. «Μεγάλωσα αρκετά ελεύθερη, έμαθα να μην ντρέπομαι για το σώμα μου. Όσο λατρεύω να κυκλοφορώ με ωραία φορέματα, άλλα τόσο μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς να φοράω πολλά. Είναι ένα αίσθημα ελευθερίας που έχω από τότε που ήμουν παιδί στη Γερμανία» είχε δηλώσει στο περιοδικό Ocean View.

Sports in

Ελλάδα – Κροατία 77-63: Δύο στα δύο για την Εθνική στο Eurobasket U16

Η Εθνική ομάδα έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο της στο Eurobasket U16 καθώς επικράτησε άνετα με 77-63 της Κροατίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024