Με αφορμή τα γενέθλια της Κάιλι, η μητέρα της Κρις Τζένερ, της ευχήθηκε δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H διάσημη influencer έγινε σήμερα 27 ετών και φυσικά ποια άλλη θα μπορούσε να χαίρεται περισσότερο από τη μητέρα της. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που εξιστορούν την πορεία της μικρής της κόρης από την μέρα που γεννήθηκε έως σήμερα. Μάλιστα, μια συγκινητική λεζάντα συνόδευσε την ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια φρόντισε να συμπληρώσει.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Κρις Τζένερ έγραψε αρχικά: «Χρόνια πολλά στο όμορφο κοριτσάκι μου! Σε ερωτεύτηκα από τη στιγμή που γνωριστήκαμε… Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Είμαι τόσο απίστευτα περήφανη για σένα και ευχαριστώ τον Θεό για σένα κάθε μέρα. Είσαι η πιο απίστευτη μανούλα και λατρεύω να σε βλέπω με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είσαι τόσο ευγενική, ήρεμη, έξυπνη, δημιουργική, αστεία, συμπονετική, στοχαστική, στοργική, γενναιόδωρη, ευαίσθητη και δυνατή».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκπλήσσεις και εμπνέεις εμένα και τόσους άλλους να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Μου διδάσκεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα για την αγάπη, τη ζωή και την ανθεκτικότητα και είμαι απίστευτα ευλογημένη που είμαι η μαμά σου. Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα! Σ’ αγαπώ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι».

View this post on Instagram

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)