Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμός στα social media με την αθλήτρια του breakdancing που πήρε μηδέν

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμός στα social media με την αθλήτρια του breakdancing που πήρε μηδέν

Η 36χρονη Rachael Gunn από την Αυστραλία πήρε μηδέν βαθμούς για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατάφερε να γίνει viral για την εμφάνισή της στο Breakdancing.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα μείνουν στη μνήμη του κόσμου για πολλές αναμφίβολα στιγμές. Μία από αυτές και η εμφάνιση της Αυστραλής αθλήτριας του Breakdancing που πήρε μηδέν βαθμούς για την παρουσία της, με πολλούς χρήστες των social media να την τρολάρουν για το πρόγραμμά της.

Η Αυστραλέζα σταρ του Breakdancing που προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι διδάκτωρ πανεπιστημίου που ασχολήθηκε με το άθλημα αφού της το σύστησε ο σύζυγός της.

Η 36χρονη Rachael Gunn, προκάλεσε πανζουρλισμό όταν ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του πρώτου διαγωνισμού Breakdancing, με κινήσεις που συγκρίθηκαν με ένα παιδί που αναποδογυρίζει και τον Homer Simpson που τρέχει στο πάτωμα.

Η Rachael Gunn, που συστήθηκε στον κόσμο ως «Raygun», έχασε από ανταγωνιστές με τη μισή της ηλικία στους προκριματικούς γύρους την Παρασκευή, αλλά η αναμέτρησή της με τη Γαλλίδα Syssy τράβηξε την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων.

Η Rachael Gunn είναι, ωστόσο, η κορυφαία breakdancer της Αυστραλίας – και ειδική ερευνήτρια στο breaking. Εργάζεται για το Πανεπιστήμιο Macquarie του Σίδνεϊ ως ερευνήτρια δημιουργικών τεχνών με ειδίκευση στην «πολιτιστική πολιτική του breakdancing» και έχει διδακτορικό.

Μαζί με τον Jeff Dunne – γνωστό ως «J-Attack» όταν αγωνιζόταν – σήκωσε στους ώμους της τις ελπίδες της Αυστραλίας να γίνει η πρώτη Ολυμπιονίκης στο Breakdancing.

«Δεν έχει καμία ελπίδα σε αυτό το αγώνισμα»

Αλλά το πρόγραμμά της προκάλεσε σύγχυση τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και τελικά έφυγε με άδεια χέρια, παρόλο που έδειξε τεχνική επιδεξιότητα και έκανε ακόμα και headstand.

«Θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή και ποτέ να μην σκεφτώ κάτι τόσο αστείο όσο η Raygun, η 36χρονη Αυστραλή ολυμπιονίκης breakdance», έγραψε ένας χρήστης.

«Δεν έχω ξαναδεί breaking, αλλά μπορώ ήδη να καταλάβω ότι η Raygun δεν έχει καμία ελπίδα σε αυτό το αγώνισμα», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Το breakdancing της Raygun μοιάζει με τον 5χρονο εαυτό μου που πήγαινε στη μαμά μου και έλεγε ‘κοίτα τι μπορώ να κάνω’», σχολίασε ένας τρίτος.

H 36χρονη Rachael Gunn δεν άφησε τους haters να την επηρεάσουν και μίλησε σε ανάρτησή της στο Instagram για τη διαφορετικότητα. «Μη φοβάστε να είστε διαφορετικοί, βγείτε εκεί έξω και εκπροσωπήστε τον εαυτό σας, ποτέ δεν ξέρετε πού θα σας οδηγήσει αυτό».

Sports in

Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα: Το UEFA Super Cup ζωνταντά στο MEGA

Το πρώτο μεγάλο ματς της νέας σεζόν έρχεται στο MEGA, την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 22.00.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024