Η 9η Αυγούστου είναι μια μέρα που θα θέλει να ξεχάσει η ομάδα στίβου των ΗΠΑ. Το βράδυ της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι στη σκυταλοδρομία 4×100μ. των ανδρών η τετράδα των Αμερικανών ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, κατάφεραν να αποκλειστούν εξαιτίας μιας κακής αλλαγής και έγιναν πρώτο θέμα στις αθλητικές εκπομπές όλου του κόσμου.

Ανάμεσά τους κι αυτή του BBC, όπου η Γκάμπι Λόγκαν συζητούσε μαζί με τους Μάικλ Τζόνσον και Τζέσικα Ένις-Χιλ τι πήγε λάθος στην ομάδα σκυταλοδρομίας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε η παρουσιάστρια του BBC δεν δίστασε να πει on air τη φράση «τα σκάτωσαν», σοκάροντα τους θεατές. Μάλιστα, μετά από λίγο, η Λόγκαν επανέλαβε την ίδια φράση και τα social media πήραν φωτιά.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. των ΗΠΑ, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, αποκλείστηκε.

«Επιτρέπεται η Γκάμπι Λόγκαν να σχολιάζει με αυτό τον τρόπο την εμφάνιση της ομάδας σκυταλοδρομίας των ΗΠΑ;», «μόλις είπε η Λόγκας ότι οι ΗΠΑ τα σκάτωσαν στο BBC ή εγώ δεν άκουσα καλά;», «η Γκάμπι Λόγκαν είναι άχρηστη, κάνει άσχετες ερωτήσεις στους καλεσμένους και έχει πολύ ύφος», «Λόγκαν, καλύτερα να κρατήσουμε επαγγελματικό το επίπεδο» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των Βρετανών τηλεθεατών στα social media, ακούγοντας την παρουσιάστρια.

Ωστόσο, έως αυτή τη στιγμή ούτε η Γκάμπι Λόγκαν ούτε το BBC έχουν τοποθετηθεί δημόσια για την φράση της παρουσιάστριας που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Για την ιστορία το χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4×100μ. των ανδρών πήγε στον Καναδά, σε μια βραδιά που τόσο η ομάδα στίβου των ΗΠΑ όσο και η Γκάμπι Λόγκαν θα θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

* Κεντρική φωτογραφία: BBC