Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του μετά από ένα σχόλιο που δέχτηκε για τη Μαρία Αντωνά σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram.

Ο γνωστός παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τήνο και αναρτά συστηματικά διάφορα στιγμιότυπα από τις στιγμές του στο νησί.

Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις στις οποίες ποζάρει με μια πετσέτα στον λαιμό του, ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε ένα σχόλιο από διαδικτυακό του φίλο που τον έκανε να ξεσπάσει δημόσια.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

«Σε “άλλαξε” η παρέα με τον Στέφανο και νοίκιασες την Αντώνα; Στάχτη στα μάτια λέγεται…» ήταν το σχόλιο που έκανε τον διάσημο παρουσιαστή να μη συγκρατήσει την οργή του.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να απαντήσει, γράφοντας στον διαδικτυακό του φίλο «πόσο μ@@@κας παίζει να είσαι ρε μεγάλε; Έχεις αναρωτηθεί;».

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά σε προσβλητικό σχόλιο για τη Μαρία Αντωνά

Είναι εδώ και λίγους μήνες που ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να είναι σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά με την οποία περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί.

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νέα του σχέση, ωστόσο η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Αντωνά δεν έχει κρύψει ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της.

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους από τη Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά είχε εμφανιστεί με άκρως εξομοληγητική διάθεση σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, αναφερόμενη μάλιστα και στη γνωριμία της με τον γνωστό παρουσιαστή.

«Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη» ανέφερε για την πρώτη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα «Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Ένα «γεια» το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές» συνέχισε η Μαρία Αντωνά.

Όσο για το αν την τρόμαξε η τελευταία εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή της, η Μαρία Αντωνά απάντησε αρνητικά.