Σοκάρουν όσα διαδραματίστηκαν στην Αλόννησο, όπου παρέα πέντε 16χρονων έσπασε στο ξύλο 19χρονο τουρίστα από την Ιταλία.

Οι ανήλικοι φέρονται να ενοχλήθηκαν επειδή ο 19χρονος φλέρταρε μια κοπέλα.

Ο 19χρονος τουρίστας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά, ενώ οι γονείς των 16χρονων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Τι συνέβη

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό συνέβη στη Στενή Βάλα όπου ο 19χρονος Ιταλός διασκέδαζε μαζί με δύο φίλους του και δύο κοπέλες από το νησί.

Οι ανήλικοι τους έστησαν καρτέρι

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, gegonotanews, οι κοπέλες ήταν υπό «παρακολούθηση» από έναν 16χρονο. Όταν εκείνος είδε πως η συνομήλική του, που τον απέρριψε ερωτικά, διασκέδαζε με τον 19χρονο Ιταλό έδωσε σήμα στην παρέα του.

Οι ανήλικοι έστησαν καρτέρι στους τουρίστες. Οι 3 από αυτούς άρχισαν να τους χτυπούν άγρια και οι κοπέλες έτρεξαν να ξεφύγουν. Οι άλλοι δύο κρατούσαν τσίλιες. Ο μόνος που δεν πρόλαβε να τρέξει για να σωθεί ήταν ο 19χρονος που τον έσπασαν  στο ξύλο, ενώ στο μεταξύ οι δύο φίλοι του ενημέρωσαν τους γονείς τους, που με την σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο 19χρονος Ιταλός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο περιφερειακό ιατρείο, και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να γίνει διακομιδή στον Βόλο, γιατί έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ η μύτη του ήταν διαλυμένη από τα χτυπήματα.

Οι ανήλικοι δράστες κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο.