Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο στην Κρήτη όπου ζευγάρι δέχτηκε σφοδρή επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού φωτογράφιζε απόκρυφα σημεία της 25χρονης γυναίκας  στη συνέχεια την χτύπησε με μηχανάκι και την έσερνε σε κεντρικό δρόμο για 20 μέτρα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής, όπως αναφέρει το cretalive.gr, όταν μία 25χρονη κοπέλα μαζί με τον σύντροφό της θέλησαν να φάνε κάτι μετά το μπάνιο στην παραλία. Οι δυο τους ανέβηκαν στο μηχανάκι και ξαφνικά ο σύντροφος της κοπέλας αντελήφθη πως ένας οδηγός μιας ασημί μοτοσικλέτας που βρισκόταν πίσω τους,  έβγαζε κρυφά φωτογραφίες την 25χρονη.

Τότε ο σύζυγος της γυναίκας  πλησίασε  για να του κάνει παρατήρηση και ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να διαγράψει τις φωτογραφίες. Ο οδηγός αρνήθηκε, ο σύζυγος όμως κατάφερε να του πάρει το κινητό από τα χέρια και τότε διαπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες είχε τραβήξει τα …οπίσθια της 25χρονης.

«Σταμάτα πονάω»

Η κοπέλα ενοχλημένη απαίτησε από τον άγνωστο να ξεκλειδώσει το κινητό του για να διαγράψει τις φωτογραφίες μπροστά της.

Περιγράφεται, τότε, ότι ο οδηγός άρπαξε το κινητό από τα χέρια της 25χρονης και έβαλε μπρος να φύγει.

«Πάτησε γκάζι και αντί να στρίψει δεξιά του για να με αποφύγει και να προχωρήσει, κατευθύνθηκε πάνω μου και με χτύπησε με πρόθεση. Εγώ έχασα την ισορροπία μου και αντανακλαστικά για να μην πέσω, κρατήθηκα από την σχάρα-χειρολαβή στο πίσω μέρος του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να με σέρνει στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Από το σοκ δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Του φώναζα «σταμάτα, σταμάτα, πονάω» και αυτός μου έλεγε «άσε τη μηχανή» και είχε τέρμα το γκάζι, για να με αναγκάσει να αφήσω τη χειρολαβή» περιγράφει.

Κάποια στιγμή η 25χρονη άφησε την σχάρα και βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος, ζαλισμένη και τραυματισμένη, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα. «Περνούσαν αυτοκίνητα και υπήρχε κίνδυνος να με τραυματίσουν. Ο άγνωστος άνδρας με χτύπησε με το μηχανάκι, με έσυρε περίπου 20 μέτρα και με εγκατέλειψε».

Οι εικόνες από τα τραύματα της 25χρονης σοκάρουν

Ο άγνωστος έσερνε με το μηχανάκι την 25χρονη

Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός

Η 25χρονη έδωσε κατάθεση στο Λιμεναρχείο Ηράκλειου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή καθώς το σώμα της είναι όλο πληγές από το σύρσιμο στο οδόστρωμα. Απευθύνει δε έκκληση να βρεθεί ο οδηγός.

Το συμβάν, όπως αναφέρει το cretalive, σημειώθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα, στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του ΟΛΗ. Ο οδηγός του εμπλεκόμενου δίκυκλου που έφυγε με κατεύθυνση προς Αλικαρνασσό,  φορούσε μαύρο κράνος, περιγράφεται ως εύσωμος προς παχουλός, φορούσε βερμούδα,  μελαχρινός, με μούσι και καστανά μάτια. Το μηχανάκι ήταν παπάκι 50 κυβικών, χρώματος ασημί-γκρι. Έμοιαζε παλιό και η 25χρονη δεν είναι σίγουρη αν είχε καθρέφτες.

Ο άγνωστος έσερνε με το μηχανάκι την 25χρονη

Το σώμα της 25χρονης είναι όλο πληγές από το σύρσιμο στο οδόστρωμα.