Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε για πέντε χρόνια μία 9χρονη στα χέρια του πατέρα της, στη Σπάρτη. Ο 40χρονος θα βρεθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή. Κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης  φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και, ύστερα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Σε βίντεο φαίνεται πως κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, συγκεντρωμένοι πολίτες τον περίμεναν για να τον γιουχάρουν .

«Το παιδάκι ρε;», «Σήκωσε το κεφάλι να σε δούμε», φώναζε ο κόσμος συνεχίζοντας τις αποδοκιμασίες με βαριές εκφράσεις.

  Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα

Μετακόμισε κοντά

Η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα.

Οι φρικαλέες πράξεις φέρεται να συντελέστηκαν στη διάρκεια των ετών τόσο στην περιοχή της Φάριδος, όσο και στη Δυτική Αττική όπου διέμεναν με τον 40χρονο να απειλεί το παιδί πως εάν μιλήσει τότε ο ίδιος θα καταλήξει στη φυλακή.

Το ζευγάρι ζούσε συγκεκριμένα στο Μενίδι και χώρισε πριν από 4 χρόνια. Η γυναίκα στη συνέχεια μετακόμισε σε χωριό της Σπάρτης και λίγο μετά την ακολούθησε και ο δράστης «για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του», όπως έλεγε.

Κρατούσε σε φάκελο στο κινητό φωτογραφίες με τις αρρωστημένες πράξεις του

Οι συνάδελφοι τού 40χρονου σε μονάδα τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου στον Δ. Σπάρτης, τον περιγράφουν ως έναν «κλειστό» και «παράξενο» άνθρωπο, χωρίς ιδιαίτερες επαφές και συναναστροφές, μεταδίδει ο «Λακωνικός Τύπος».

Ο 40χρονος κατηγορείται πως κατείχε σε κρυφό φάκελο στο κινητό του, υλικό και ντοκουμέντα της φρίκης που προξενούσε στο παιδί. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

Κομβική η μαρτυρία του 11χρονου αδελφού του κοριτσιού

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν το κοριτσάκι λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα τα όσα περνούσε στα χέρια του πατέρα. Έπειτα από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του.

Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Το παιδάκι αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες του lakonikos.gr από τη μεταφορά του κατηγορούμενου παιδοβιαστή στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης χθες το απόγευμα.

Ο 40χρονος φορώντας αλεξίσφαρο γιλέκο οδηγήθηκες στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης

Ο 40χρονος συνοδεία αστυνομικών οδηγείται στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης

Ο 40χρονος οδηγείται στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης

Ο 40χρονος  περνάει την πόρτα των Δικαστηρίων

Ο 40χρονος οδηγείται στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης