Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της κόρης του ο 40χρονος – Παραδέχεται ασέλγεια

Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της κόρης του ο 40χρονος – Παραδέχεται ασέλγεια

Εβδομήντα εννέα φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης κόρης του 40χρονου έχουν βρεθεί στο κινητό του κατηγορούμενου.

Αντιμέτωπος με την οργή κατοίκων ήρθε το πρωί του Σαββάτου (10/8) στα δικαστήρια Σπάρτης ο 40χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη σήμερα κόρη του.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ασελγούσε στο παιδί του από την ηλικία των 4 ετών, αλλά αρνείται τον βιασμό.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι ο 40χρονος, που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι “εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει”».

Ο άνδρας κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 4 ετών, το τραβούσε φωτογραφίες και το απειλούσε ότι εάν αποκάλυπτε την δράση του τότε ο ίδιος θα πήγαινε στην φυλακή

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης ξέσπασε για τα ψυχικά τραύματα που προκάλεσαν στο παιδί, οι αρρωστημένες ορέξεις του πρώην συζύγου της.

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει», δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA.

Ο 40χρονος περνάει την πόρτα των δικαστηρίων

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Ο 40χρονος έμενε με την πρώην γυναίκα και τα παιδιά του στην Αθήνα όταν πριν από 4 χρόνια αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Η γυναίκα συνέχισε τη ζωή της με άλλον άνδρα και μετακόμισε σε χωριό της Σπάρτης μαζί με τα παιδιά. Με τον κατηγορούμενο η οικογένεια είχε πολύ καλές σχέσεις.

Η πρώην γυναίκα του έφτασε σε σημείο να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρει ο 40χρονος σπίτι για να μένει κοντά στα παιδιά του. Τίποτα όμως δεν ήταν όπως φαινόταν.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο 11χρονος αδελφός του παιδιού πήγε στο σπίτι του πατέρα του, όπου βρισκόταν και η 9χρονη.

Όταν χτύπησε την πόρτα και αργούσαν να ανοίξουν υποψιάστηκε κάτι και έπεισε την μικρούλα να μιλήσει στην μητέρα τους.

Με το που έφτασαν στο σπίτι της μητέρας τους το κοριτσάκι δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε σε λυγμούς αποκαλύπτοντας τη φρίκη.

Έρευνα για το εάν έχει διοχετευθεί το υλικό στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Εβδομήντα εννέα φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης κόρης του 40χρονου έχουν βρεθεί στο κινητό του, το οποίο έχει κατασχεθεί και βρίσκεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και γίνεται «φύλλο και φτερό».

Ο άνδρας κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 4 ετών, το τραβούσε φωτογραφίες και το απειλούσε ότι εάν αποκάλυπτε την δράση του τότε ο ίδιος θα πήγαινε στην φυλακή.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι Αρχές είναι εάν αυτό το υλικό έχει διοχετευθεί στο «σκοτεινό διαδίκτυο». Επιπλέον εξετάζεται αν αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό και άλλων ανήλικων παιδιών με άλλους χρήστες του «σκοτεινού διαδικτύου» αλλά και αν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλο παιδί.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία σύμφωνα με τις Αρχές, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Το κορίτσι έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα το επισκεφθεί στο σπίτι του, ειδικός ψυχολόγος.

Sports in

Ελλάδα – Κροατία 77-63: Δύο στα δύο για την Εθνική στο Eurobasket U16

Η Εθνική ομάδα έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο της στο Eurobasket U16 καθώς επικράτησε άνετα με 77-63 της Κροατίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024