Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τσίμπημα αράχνης: Οδύνη στην κηδεία του 48χρονου – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή του

Τσίμπημα αράχνης: Οδύνη στην κηδεία του 48χρονου – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή του

Πώς ένα τσίμπημα αράχνης, ενώ έκανε τις διακοπές του, τον οδήγησε στον θάνατο - Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 48χρονου που έφυγε από τη ζωή μετά από τσίμπημα αράχνης στον Πύργο, όπου έκανε τις διακοπές του.

Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο άνδρα είπαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στη Λιβαδεία όπου έγινε η κηδεία.

Σπαραγμός

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα και η αδερφή του 48χρονου. Απαραρηγόρητη η μητέρα του, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε τόσο άδικα τον γιο της, τράβαγε τα μαλλιά της.

«Βαγγέλη, Βάγγο… Πού σε πάνε παιδί μου;» φώναζε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της κηδείας. «Μην μπαίνεις εκεί μέσα. Δεν θα ξαναγυρίσεις στη Λιβαδειά» έλεγε η αδερφή του.

«Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, αυτά συμβαίνουν μια φορά στο εκατομμύριο»

«Τι να πουν και τι να κάνουν αυτοί οι γονείς; Τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα! Σε κανέναν να μην τύχει αυτό… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ξάδερφο τον είχα, φίλο τον είχα, άτυχος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο…» είπε στο Star συγγενής του αδικοχαμένου 48χρονου.

Δείτε βίντεο

Το τσίμπημα αράχνης, η εισαγωγή σε ΜΕΘ και η ανακοπή

Θυμίζεται ότι ο 48χρονος από τη Λιβαδειά που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε τσίμπημα αράχνης χωρίς να το καταλάβει, όπως ο ίδιος είχε πει στους γιατρούς, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός ο οποίος τον έστειλε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας στον Πύργο.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών όμως, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 48χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Sports in

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κορέα και ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα που δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024