Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μισέλ Φάιφερ: Θα πρωταγωνιστήσει στο spin-off της σειράς «Yellowstone]

Μισέλ Φάιφερ: Θα πρωταγωνιστήσει στο spin-off της σειράς «Yellowstone]

Η ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ θα αναλάβει και την εκτελεστική παραγωγή της.

Είναι πλέον επίσημο: η Μισέλ Φάιφερ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην spin-off σειρά του «Yellowstone», με τίτλο «Μadison». Εκτός όμως, από τον ρόλο της στη σειρά, η ηθοποιός θα αναλάβει και την εκτελεστική παραγωγή της. Έδω και μήνες φημολογούταν πως η ηθοποιός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στην εν λόγω σειρά – η οποία δημιουργήθηκε από τον Τέιλορ Σέρινταν και είχε προηγουμένως ανακοινωθεί με τον τίτλο «2024». Η σειρά είναι η τελευταία δουλειά που θα έχουμε από τον 54χρονο σκηνοθέτη, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έχει δημιουργήσει και δύο prequel του «Yellowstone», τα «1883» και «1923», ενώ σχεδιάζει και άλλες σειρές, σύμφωνα με το CNN Entertainment.

«Η σειρά είναι μια ειλικρινής μελέτη της θλίψης και της ανθρώπινης σύνδεσης που ακολουθεί μια οικογένεια της Νέας Υόρκης στην κοιλάδα του ποταμού Μάντισον στην κεντρική Μοντάνα», αναφέρει η Paramount σε δελτίο Τύπου για την πλοκή του έργου.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της ταλαντούχας σταρ, ο Κρις ΜακΚάρθι, συνδιευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Paramount Global και διευθύνων σύμβουλος των Showtime & MTV Entertainment Studios, που θα είναι συμπαραγωγός της σειράς, δήλωσε πως: «Η Μισέλ Φάιφερ είναι ένα σημαντικό ταλέντο που εμποτίζει κάθε ρόλο με συναισθηματικό βάθος, αυθεντικότητα και χάρη»

Σε άλλα νέα, ο πρωταγωνιστής του «Yellowstone» Κέβιν Κόστνερ ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούνιο ότι δεν θα επιστρέψει στην επιτυχημένη σειρά.

«Θέλω απλώς να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ενημερώσω ότι μετά από αυτόν τον μακρύ ενάμιση χρόνο εργασίας στο Horizon και κάνοντας όλα τα πράγματα που απαιτούνται, και σκεπτόμενος το «Yellowstone», αυτή την καταπληκτική σειρά που αγαπώ και που ξέρω ότι αγαπάτε ότι μόλις συνειδητοποίησα πως δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στη νέα σεζόν» δήλωσε ο Κόστνερ.

Στο «1883» του 2021 πρωταγωνιστούν ο Τιμ ΜακΓρο και η Φέιθ Χιλ, ενώ στο «1923» -που βγήκε έναν χρόνο αργότερα- πρωταγωνιστούν η Έλεν Μίρεν και ο Χάρισον Φορντ.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Yellowstone» έχει προγραμματιστεί για τις 10 Νοεμβρίου.

Sports in

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κορέα και ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα που δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024