Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
4 trends στα σανδάλια που θα πάρουμε στη βαλίτσα των διακοπών

4 trends στα σανδάλια που θα πάρουμε στη βαλίτσα των διακοπών

Τα σανδάλια που θα προσθέσουμε στην βαλίτσα των διακοπών.

Φέτος το καλοκαίρι, οι τάσεις στα σανδάλια είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ, συνδυάζοντας στυλ και άνεση για τις διακοπές μας. Τα flip-flops επανέρχονται δυναμικά, ανανεωμένα με μοντέρνα σχέδια και έντονα χρώματα, ιδανικά για τις παραλίες και τις βόλτες στην πόλη.

Τα μεταλλικά διακοσμητικά αποτελούν επίσης μια σημαντική τάση, με πολλά σχέδια να διαθέτουν χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες που προσθέτουν μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση. Αυτά τα σανδάλια συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση, κάνοντάς τα ιδανικά για τις βραδινές εξόδους.

Οι merlot αποχρώσεις, με το βαθύ κόκκινο χρώμα τους, πρωταγωνιστούν φέτος, προσφέροντας μια σικ εναλλακτική για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Τέλος, οι ασύμμετρες σχεδιάσεις στα σανδάλια, με λουρίδες σε διαφορετικά μήκη ή με ασύμμετρα στοιχεία, ενσωματώνουν μια μοντέρνα και δημιουργική διάσταση, κάνοντάς τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά και πρωτότυπα.

Αυτές οι τάσεις υπόσχονται να ανανεώσουν τη συλλογή σας και να σας συνοδεύσουν με στυλ και άνεση στις καλοκαιρινές σας περιπέτειες. Μην ξεχάσετε να τα προσθέσετε στην βαλίτσα των διακοπών σας.

Coperni

Flip-Flops

Υπήρξε μία εποχή κατά την οποία τα απλά και ταπεινά σανδάλια από καουτσούκ ήταν πολύ βαρετά και πρόχειρα, αλλά τα τελευταία χρόνια, η απλότητα είναι το κλειδί, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε «αγκαλιάσει» ξανά στο στιλ τους. Το update του 2024 δεν είναι πλέον μόνο για την παραλία, καθώς οι τελευταίες εκδοχές με χαμηλό και λεπτό τακούνι είναι ιδανικές για να φορεθούν στην καθημερινότητά μας.

Tory Burch

Με μεταλλικά διακοσμητικά

Όταν σκεφτόμαστε σανδάλια, στο μυαλό μας συνήθως έρχονται ντελικάτες εκδοχές οπότε αυτό που μπορεί να τους κάνει η προσθήκη ενός επιβλητικού μεταλλικού στοιχείου σε χρυσό ή ασημί είναι μοναδικό.

Hermès

Merlot αποχρώσεις

Μέχρι πρότινος όλοι μιλούσαν για το έντονο κόκκινο, αλλά τώρα τελευταία έχουμε στραφεί στο merlot. Αν απολαμβάνετε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, θα σας αρέσει εξίσου αυτή η χρωματική τάση. Αν και αρχικά σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε την τάση επιλέγοντας ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι merlot, τα σανδάλια σε merlot είναι η καλύτερη αρχή.

Bottega Veneta

Με ασυμμετρίες

Από τότε που ο οίκος Bottega παρουσίασε ένα ζευγάρι ασύμμετρα σανδάλια στην πασαρέλα, δεν μπορούμε να τα βγάλουμε από το μυαλό μας!

Κεντρική Φωτογραφία: Getty/Ideal Images

πηγή: grace.gr

Sports in

Βιλντόζα: «Υπέγραψα στον Ολυμπιακό γιατί στοχεύει στην κατάκτηση της Euroleague»

Ο Λούκα Βιλντόζα αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024