Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Summer Hair: Τα 3 top χτενίσματα για το καλοκαίρι από τον αγαπημένο hairstylist των σταρ

Summer Hair: Τα 3 top χτενίσματα για το καλοκαίρι από τον αγαπημένο hairstylist των σταρ

Ακολουθήστε τις συμβουλές του και δημιουργήστε τα μόνες σας.

Μπορεί το καλοκαίρι οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του ημερολογιακά, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να το ζούμε έστω και μέσα από την εμφάνισή μας. Ο κορυφαίος hairstylist των celebrities και των editorial μόδας, Sam McKnight, σε συνέντευξη που έδωσε σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό μίλησε για τα 3 αγαπημένα του hair looks – ωδή στην καλοκαιρινή σεζόν, ενώ μοιράστηκε και tips για να τα πετύχετε κι εσείς μόνες σας.

Athleisure chic

Η συγκεκριμένη τάση είναι εμπνευσμένη από τις εμφανίσεις της Zendaya για τις ανάγκες της πρεμιέρας της ταινίας της, The Challengers, και σύμφωνα με τον διάσημο hairstylist, δε θα πάει πουθενά. Μετά το Wimbledon 2024 που έφτασε στο τέλος του και τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκονται στο προσκήνιο, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι οι κομψές αθλητικές εμφανίσεις αποτελούν τεράστιο fashion trend. Φυσικά, αυτή η τάση μεταφέρεται και στον κόσμο της ομορφιάς και συγκεκριμένα στα μαλλιά. Όπως είπε ο Sam McKnight «Οι ψηλές σπορ αλογοουρές, οι μεσαίου ύψους πλεξούδες και οι κομψές χαμηλές, αλλά και οι εξαιρετικά μακριές κοτσίδες είναι το κλειδί για να είστε μέσα στο πνεύμα του trend. Για να τις πετύχετε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε λίγο gel για ένα sleek και λαμπερό φινίρισμα στα μαλλιά, αλλά κι ένα texture spray που θα χαρίσει όγκο και υφή στα athleisure χτενίσματά σας.

Beach waves

Σύμφωνα με τον Sam McKnight, τα beach waves είναι μια μόνιμη τάση του 21ου αιώνα, αλλά αυτήν τη σεζόν έρχονται με μια μποέμ πινελιά. Σκεφτείτε χαλαρούς κυματισμούς που τους έχει «φιλήσει» το νερό της θάλασσας αλλά πιο ανεπιτήδευτους και ατημέλητους. Για να τους πετύχετε, θα χρειαστεί να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με ένα σπρέι με θαλασσινό αλάτι, και να συνεχίσετε με ένα προϊόν για υφή, που θα τελειοποιήσει το hair look σας. Μάλιστα, ο ίδιος προτείνει να χρησιμοποιήσετε ακόμη κι ένα εργαλείο για μπούκλες που θα διευκολύνει τη διαδικασία. Για να περιορίσετε το φριζάρισμα, εφαρμόστε στις άκρες ένα balm μαλλιών -ο Sam McKnight χρησιμοποιεί το Happy Endings, στο οποίο ορκίζεται και η Sienna Miller!

Boho σινιόν

Εάν θέλετε να πετύχετε ένα σινιόν με bobo αισθητική, τότε θα πρέπει να εντάξετε στο χτένισμα και τις επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες. Ουσιαστικά, δημιουργείτε διάφορες πλεξούδες στα μαλλιά σας και μετά τις πιάνετε όλες μαζί σε ένα σινιόν. «Είναι το απόλυτο festival look ή ακόμη και βραδινό hairstyle, ειδικά εάν τα μαλλιά έχουν ένα λαμπερό φινίρισμα» σημείωσε ο ίδιος. Για άμεση λάμψη κι ενυδάτωση στις άκρες των μαλλιών σας, εφαρμόστε μια ή δύο σταγόνες από ένα θρεπτικό έλαιο μαλλιών που θα τους χαρίσει ένα «πολυτελές» φινίρισμα, ενώ για να εξασφαλίσετε διάρκεια στο χτένισμά σας, ψεκάστε με λακ.

πηγή: grace.gr

Sports in

Βιλντόζα: «Υπέγραψα στον Ολυμπιακό γιατί στοχεύει στην κατάκτηση της Euroleague»

Ο Λούκα Βιλντόζα αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024