Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που ίσως επιστρέψουν σε έναν παλιό έρωτα

Τα ζώδια που ίσως επιστρέψουν σε έναν παλιό έρωτα

Θα νιώσουν μια έντονη νοσταλγία για ένα πρόσωπο από το παρελθόν και ίσως ενδώσουν.

Ο φετινός Αύγουστος έχει πολλές ενδιαφέρουσες πλανητικές όψεις. Φέρνει αλλαγές, είναι γεμάτος με εκπλήξεις και κυρίως διακρίνεται από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή που διαρκεί από τις 6 έως τις 30 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουμε αντιμέτωποι με προκλήσεις, ανατροπές αλλά και με πρόσωπα από το παρελθόν μας που μπορεί να εμφανιστούν μπροστά μας από το πουθενά κι εντελώς τυχαία.

Παλιές σχέσεις λοιπόν και αναμνήσεις έρχονται στο προσκήνιο και αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε είναι πολύ πιθανό να επιστρέψετε στην αγκαλιά ενός παλιού σας έρωτα. Θα πάρετε ρίσκα, θα αψηφήσετε κινδύνους και θα αφήσετε το πάθος να κυριαρχήσει στη ζωή σας.

Τα ζώδια που είναι πιθανό να ξαναγυρίσουν σε έναν πρώην σύντροφο

Ταύρος

Μπορεί να μην γνωρίζουμε σε τι συναισθηματική κατάσταση πετυχαίνουμε εσάς, τους Ταύρους αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με το ερωτικό παρελθόν σας. Πρώην θα γυρίσουν, αναβιώνοντας πάθη και ειδύλλια με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε ένα μεγάλο δίλημμα ειδικά αν είστε ήδη σε σχέση.

Καρκίνος

Είναι γνωστό πως είστε ήδη από τη φύση σας ένα από τα πιο ευαίσθητα και ρομαντικά ζώδια οπότε μπορεί να γίνεται πολύ ευάλωτοι με την επιστροφή ενός έρωτα από τα παλιά που έρχεται να σας εξομολογηθεί πως δεν σας έχει ξεπεράσει. Η απόφαση θα είναι δική σας και προτού κρίνετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε, θα πρέπει να ζυγίσετε πολύ καλά την κατάσταση όπως φυσικά τα υπέρ και τα κατά της επιστροφής σας στο παρελθόν.

Ιχθύες

Δεν θέλετε και πολύ για να ερωτευτείτε. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε πολύ εύκολα να μπείτε στον πειρασμό να επιστρέψετε σε ένα πρόσωπο που είχατε περάσει μαζί όμορφες στιγμές. Σας προετοιμάζουμε καθώς είναι πολύ πιθανό να σας αναζητήσει αυτό το καλοκαίρι, αν δεν το έχει κάνει δηλαδή ήδη. Προσπαθήστε να αντιδράσετε με τη λογική και όχι τόσο με το συναίσθημα καθώς η διάρκεια δεν θα είναι μεγάλη.

Πηγή: Grace

Sports in

Βιλντόζα: «Υπέγραψα στον Ολυμπιακό γιατί στοχεύει στην κατάκτηση της Euroleague»

Ο Λούκα Βιλντόζα αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024