Το Crete International Basketball Tournament ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει στις 14 Σεπτεμβρίου στις 20:30 τη Βίρτους Μπολόνια, ενώ μία μέρα αργότερα θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

18:00 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο
20:30 Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

18:00 Μικρός Τελικός
20:30 Μεγάλος Τελικός

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Το Crete International Basketball Tournament επιστρέφει στο Ηράκλειο στις 14-15 Σεπτεμβρίου

Το Crete International Basketball Tournament επιστρέφει πιο δυνατό και ανανεωμένο από ποτέ, φέρνοντας τον αέρα και την αύρα της EuroLeague στο Ηράκλειο στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Το Crete IBT είχε κλέψει τις εντυπώσεις και τις τρεις χρονιές που διοργανώθηκε (2016, 2017 και 2018), ενώ πλέον επανέρχεται στο προσκήνιο για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, φιλοξενώντας στο Ηράκλειο τέσσερις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός, η Fenerbahce, η Olimpia Milano και η Virtus Bologna θα βρεθούν στην Κρήτη και θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους, λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά θα συμμετάσχουν για 4η φορά στο Crete IBT, ενώ οι δύο ιταλικές ομάδες και ο τουρκικός σύλλογος θα τιμήσουν για πρώτη φορά τη διοργάνωση.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το σχετικό section που υπάρχει στο site του Crete International Basketball Tournament www.crete-ibt.com

Φυσικά, την ευκαιρία να απολαύσουν το τουρνουά θα έχουν και οι φίλαθλοι του μπάσκετ που βρίσκονται εκτός Κρήτης, αφού όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.

Το πρόγραμμα του Crete IBT

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

18:00 Fenerbahce – Olimpia Milano
20:30 Ολυμπιακός – Virtus Bologna

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

18:00 Μικρός Τελικός

20:30 Μεγάλος Τελικός».