Λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους ο Φιλίπ Πετρούσεφ έλαμψε με την απόδοσή του, νέα δημοσιεύματα από τη Σερβία ήρθαν να συνδέσουν τον παίκτη του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας, ο Αστέρας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε ο 24χρονος φόργουορντ να επιστρέψει στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με το σερβικό μέσο ο Ερυθρός Αστέρας θα καλύψει το συμβόλαιο του Πετρούσεφ για την ερχόμενη περίοδο, γεγονός που σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση θα τον αποκτήσει πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.

Η απάντηση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός από πλευράς του, διαψεύδει τα περί συμφωνίας με τον Ερυθρό Αστέρα για την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν τονίσει πως το ρόστερ έχει κλείσει και δεν υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί κάποιος παίκτης.

Τη σεζόν 2023/24 ο Πετρούσεφ είχε 6,3 πόντους (51% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο, 78% στις βολές), 3,3 ριμπάουντ και 7,8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 15:37 σε 22 αγώνες της EuroLeague με την φανέλα των ερυθρολεύκων.