Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τη φιλική αναμέτρηση με τη Λαμία (10/8, 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Πιονέ Σίστο και Βλαντιμίρ Νταρίντα, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές στο συγκεκριμένο ματς, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, στατικές φάσεις και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων.

Διαιτητής του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φουστανάς (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Αθανάσιο Μποζατζίδη, Αναστάσιο Φράγιο (Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Τικόζογλου (Μακεδονίας)».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Συνέχεια… φιλικών αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης για την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί το Σάββατο (10/08) τον ΠΑΣ Λαμία. Το τεστ προετοιμασίας με την ομάδα της Φθιώτιδας θα ξεκινήσει στις 20:00.

Την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, στατικές φάσεις και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων).

Οι Πιονέ Σίστο και Βλαντιμίρ Νταρίντα συνέχισαν τα προγράμματά τους.

* Διαιτητής του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φουστανάς (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Αθανάσιο Μποζατζίδη, Αναστάσιο Φράγιο (Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Τικόζογλου (Μακεδονίας)».